Paz Padilla al plató de 'Sálvame'

Paz Padilla carrega contra Rocío Carrasco: «El que va fer la seva filla és una criaturada»

La presentadora de 'Sálvame' ha carregat contra la filla de Rocío Jurado

Falten menys de quatre hores perquè puguem veure l'entrevista en exclusiva que concedirà Rocío Carrasco a Telecinco, i concretament a Carlota Corredera i Jorge Javier Vázquez, que són els dos rostres triats per la cadena per a comandar la conversa més esperada del panorama del cor.

La filla de Rocío Jurado s'asseurà per donar totes les explicacions sorgides de l'emissió de la primera meitat dels episodis de la docu-sèrie 'Rocío, explicar la verdad para seguir viva', i així callar moltes boques que encara la segueixen silenciant malgrat el dur testimoni que ha narrat davant d'una càmera.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'expectativa és molt alta pel que se li preguntarà i també pel que ella respondrà, i això ha portat al fet que ahir a la tarda, 'Sálvame' dediqués una bona estona a comentar els possibles assumptes que es tocaran i que, sense dubte, generaran desenes de comentaris, que després ocuparan totes les portades de les revistes i també les tertúlies del cor a la televisió i les ràdios.

Paz Padilla, que ahir es trobava presentant el programa de les tardes, va voler pronunciar-se sobre l'esperada entrevista i per sorpresa de tots, lluny de seguir la línia editorial de 'Mediaset', s'ha sortit dels camins i va mostrar una opinió una mica escèptica, respecte al paper que està jugant Rocío Carrasco.

La còmica va assegurar que avui seguirà l'entrevista de Carrasco i que d'aquesta, espera trobar un testimoni sincer i molt clar. I és que creu que ha de ser molt fort el motiu que expliqui pel qual no té relació amb els seus dos fills, Rocío i el seu germà, David Flores. Padilla considera que ha de ser un motiu de molt pes el qual separi a una mare dels seus dos fills, ja que l'amor de mare és incondicional i no pot haver-hi pràcticament cap motiu que pugui trencar aquest vincle.

La presentadora segurament es basa en la relació que té ella amb la seva filla que, a més de ser la seva progenitora, també és la seva amiga i passen moltes hores juntes. Però aquesta, s'hauria de considerar que potser no totes les situacions són les mateixes i que la relació idíl·lica que té amb la seva filla, no es repeteix en la resta de les cases. El seu al·legat no ha convençut a tots els espectadors, ja que creuen que el que va fer Rocío Flores és motiu suficient perquè la seva mare mostri certes reserves respecte a la relació que té amb ella.

Recordem que, quan Rocío Flores tenia quinze anys, va succeir un fet a casa el qual va provocar que un jutge dictés una ordre d'allunyament entre mare i filla per alguna cosa que va fer la menor. Això, Paz ha considerat que va ser una criaturada típica de l'edat i que per res es pot jutjar com si ho hagués fet una persona adulta.

No la volen entendre

Veient les veus crítiques cap a Rocío Carrasco, sembla que hi ha persones que es resisteixen a donar-li el seu lloc i entendre el seu testimoni. I és que res valen les seves llàgrimes i les proves que està aportant en totes i cadascuna de les seves vivències, unes proves que el seu exmarit mai ha aportat, encara que fa més de vint anys que hi explica la seva versió als platós de televisió.

És sorprenent que ara no ens valguin les seves proves i que a Antonio David Flores se li hagi escoltat durant moltes tardes i moltes nits sense demanar-li cap mena de prova que demostri tot el que estava explicant. Sense cap mena de dubte, l'entrevista de Rocío està sent molt esperada i 'El programa de AR' ja ha fitxat Rocío Flores perquè segurament, pugui emetre una resposta a tot el que expliqui la seva mare i que sense cap mena de dubte, l'afecta en primera persona.