Paz Padilla, criticada per dir que Camilo Sesto té aspecte «de mòmia»

Els comentaris de la presentadora de ‘Sálvame’ sobre el cantant han molestat els seus seguidors, i han provocat una allau de crítiques cap a la gaditana
Paz Padilla presenta 'Sálvame' cada tarda | Telecinco

 

La presentadora de ‘SálvamePaz Padilla acostuma a fer servir l’humor sempre que en té l'oportunitat, causant el riure del públic i dels col·laboradors presents en el programa. Tot i això, les bromes que va fer sobre Camilo Sesto durant l’últim programa de l’any van ser rebudes com una ofensa, segons 'La Coctelera'.

 

També pots llegir: Paz Padilla explica que la seva entrevista a 'Mi casa es la tuya' «ha estat la més desastrosa que ha fet Bertín»

 

Un comentari fora de lloc

El darrer programa de l’any de ‘Sálvame’ va ser molt diferent dels altres; simplement es feia un repàs de les grans notícies de l’any en un ambient distès i sense mals rotllos entre els col·laboradors habituals del programa. Un dels temes de conversa del programa va ser l’estat físic del cantant Camilo Sesto i el seu suposat «segrest», ja que tan familiars com amics asseguraven no saber res d’ell.

 

Durant el debat de la notícia Paz Padilla no va dubtar en fer broma sobre l’edat del cantant, assegurant que «té 103 anys» i que «sembla una mòmia». L’allau de crítiques va ser immediata, i molts la van titllar de «poca vergonya» i «mal educada».

 

Paz Padilla va rebre dures crítiques per bromejar sobre Camilo Sesto | Telecinco

 

El canvi físic de Camilo Sesto

Potser Paz Padilla no es va expressar bé, però el cert és que la imatge actual de Camilo Sesto és impactant. Després de la seva darrera aparició pública en el programa ‘Qué tiempo tan feliz’, van saltar totes les alarmes. El rostre del cantant es veia estirat, incapacitat per gesticular, i amb les faccions totalment congelades. Quasi sense poder ni parlar, el cantant responia a les preguntes de la presentadora, cosa que va espantar molts dels seus fans.

 

També et pot interessar: Camilo Sesto preocupa els seus seguidors pel seu estat de salut 

 

La nova imatge de Camilo Sesto va sortir publicada tant en premsa com en televisió, i van ser molts els rumors que afirmaven que aquest gran canvi era a causa d’una operació de cirurgia estètica en un intent per semblar més jove. El rostre del cantant fou objecte de ‘memes’ que van córrer per les xarxes socials durant setmanes.

 

Nova imatge de Camilo Sesto | Europa Press

 

Paz Padilla, sempre polèmica

Riu, canta, balla i inclús es fica amb els col·laboradors. La presentadora gaditana fa tot el que pot per animar totes les tardes de la setmana. Utilitzant l’humor, Paz no dubta en comentar els diferents temes que surten en el plató com si fos una col·laboradora més; la seva espontaneïtat i naturalitat han provocat, més d’un cop, que la presentadora no sigui conscient del que diu o fa.

 

La humorista també era polèmica fa unes setmanes, quan va filtrar, en directe, el número de telèfon i l’adreça de correu electrònic del col·laborador Kiko Hernández. El cert és que l’humor de Paz Padilla no entusiasma a tots, i són molts els qui l’acusen de tenir una cara oculta darrere dels comentaris ofensius amagats en clau d’humor.