Paz Padilla al plató de 'Sálvame'

Paz Padilla pren una decisió en ferm: «Si torna a passar, deixo 'Sálvame' per sempre»

La presentadora no està disposada a tornar a presenciar faltes de respecte entre companys

La gran picabaralla entre Anabel Pantoja i Rafa Mora està generant trames molt interessants entre les persones que els envolten diàriament a 'Sálvame'. Mentre esperem que la direcció del programa i de la cadena decideixin què fer amb el contracte de Rafa Mora, ahir vam saber que la sortida del col·laborador podria no ser l'única que presenciem en els pròxims dies. I és que la discussió va tenir una tercera protagonista, Paz Padilla, que va veure com la situació en plató se li descontrolava sense saber molt bé com reaccionar.

La humorista no va saber intervenir entre els col·laboradors i encara que es va posar a cridar i a xiular per frenar-los, això no va servir de res i va haver d'entrar en directe el director del programa per frenar els tertulians que es trobaven fora de si.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ja en aquest moment, Padilla va admetre que de vegades se sentia superada pel nivell de baralles que es viuen al programa, però ningú s'esperava el que ahir s'ha acabat anunciant. Paz fa més de deu anys que hi és al capdavant d'algunes de les emissions del programa, però tot i això, no acaba de trobar el seu lloc i fins i tot, ha arribat a dir que no li interessa ni li agrada el món del cor, una cosa que a ulls de molts la invalida per moderar un programa com aquest i en el qual la matèria base és l'actualitat dels famosos.

Ahir la presentadora tornava a Telecinco després de presenciar la baralla, i ha explicat que durant aquests dies ha rebut moltes trucades d'amics que li preguntaven si li compensava estar en un format com aquest, una cosa que ella té clar i que l'ha portat a prendre una delicada decisió. La conductora ha dit que si torna a viure una situació com la de divendres passat, no tornarà al seu lloc de treball i es dedicarà a altres projectes en què es treballi amb un aire més fresc i relaxat, lluny de la voràgine que s'ha establert com a norma general a 'Sálvame'.

La veritat és que no té sentit que demani que no hi hagi picabaralles i crits en aquest programa, el qual fa dotze anys que demostra que amb aquestes matèries primeres poden funcionar i tenir dades més que envejables referent a l'audiència televisiva. De fet, només cal veure el profit que li ha tret el programa a la discussió, organitzant una votació popular per saber quin col·laborador hauria de ser acomiadat, i ahir organitzant una sessió de 'coaching' per intentar redreçar a Rafa Mora, després de tocar els extrems amb una de les seves companyes.

Molt crítica amb Anabel Pantoja

Padilla va mostrar-se molt dolguda i no especialment amb el programa, però sí que amb una de les parts de la baralla. En un moment donat el programa ha parlat de l'operació a què s'ha sotmès Anabel per perdre vuit quilos i aprofitant això, la presentadora ha carregat contra ella dient que li semblava molt incoherent la seva actitud i que les seves accions l'acabaven delatant. Així doncs, pel que sembla, no podria ser compatible que la col·laboradora i la 'influencer' de les xarxes socials fes bandera de les seves corbes i que alhora, cada vegada que pot se sotmeti a dures intervencions mèdiques per perdre aquests quilos que anteriorment ha lloat.

Sigui com sigui, es tracta d'una decisió molt personal i que només hauria de valorar la mateixa Anabel i no Paz Padilla, per molt presentadora i col·laboradora que sigui. Ahir mateix vam conèixer la decisió final que ha pres la direcció del programa i la cadena amb relació als dos col·laboradors que van protagonitzar l'altercat de la passada setmana, i que a conseqüència podrien perdre la seva cadira per sempre.