Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Una incidència al Garraf provoca retards importants a Rodalies

Paz Padilla es despulla de manera «suggerent» a 'La que se avecina'

La ‘Chusa’ es va treure la roba per seduir a Bruno en el Mirador de Montepinar

 

El «suggerent» nu de Paz Padilla en 'La que se avecina' | Cedida

 

En l'últim episodi de 'La que se avecina’ —una de la sèries amb més èxit de ‘Telecinco’—, va passar un fet no gaire comú. La veritat és que els espectadors no estan acostumats a veure nu en la sèrie.

  

  

  

  

Aquest dilluns, 13 de novembre, la protagonista de lluir les seves carns al natural va ser la Chusa. Interpretat per Paz Padilla, es va despullar per seduir a Bruno. Chusa està farta de tantes subtileses i va decidir insinuar-se. Li agrada molt Bruno. Paz Padilla va mostrar breument el seu darrere per insinuar-ho. El que ell no es va esperar és que Chusa acabaria en el seu llit.

 

 

 

La Chusa acaba al llit amb Bruno | Telecinco

 

No és la primera vegada que Paz Padilla es treu la roba davant les càmeres


La presentadora de ‘Sálvame’ va prometre l'any passat al seu company de sèrie, Fernando Tejero’, que es despullaria a les xarxes, després d'haver superat el 26% de share en l'estrena de la passada temporada de 'La que se avecina'.Paz Padilla també va protagonitzar un espectacle a ‘Sálvame’. Cada vegada que trepitja un plató de TV mai saps per on et va a sortir. Aquest estiu, es va llevar les calces en directe i les hi va lliurar a Marco Ferri —exconcursantede ‘GH VIP 5’—.