IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Descens molt marcat pel que fa als contagis de Covid-19 a Espanya, però sumem 217 morts

Paz Padilla es queda sense 'Sálvame'

Tot apunta a què Carlota Corredera serà la substituta

La presentadora ha tornat de vacances amb tots els col·laboradors en contra. Foto: Cedida

L'espiral de Sálvame absorbeix i s'emporta tot el que troba per davant. En aquest cas, l'afectada seria Paz Padilla, una de les substitutes de Jorge Javier Vázquez en l'espai que ofereix cada tarda Telecinco. I és que, segons recull Señoras que, la guerra iniciada entre Carlota Corredera, una altra de les substitutes del presentador, i Padilla, s'hauria decantat cap a la banda de Carlota Corredera. De fet, les audiències parlen i Corredera hauria superat les de Paz Padilla.

D'altra banda, sembla que Paz Padilla es va trobar que la cúpula de col·laboradors del programa li havien girat l'esquena en tornar de vacances i s'havien posat de part de Carlota Corredera. A més, segons expliquen, alguns d'aquests col·laboradors com Kiko Matamoros, haurien comentat que Padilla és freda i poca gent la suporta. Crítica a la qual Padilla va respondre a través de les xarxes socials de manera irònica i destacant el seu rècord d'audiència.

Ara però, sembla que tot apunta a què Carlota Corredera s'endurà el lloc que tant esperava. I és que, la cadena ha anunciat que també formarà part del programa Hable con ellas, que aquesta temporada passarà al 'prime time' de la cadena, juntament amb Sandra Barneda i Rocío Carrasco. Tot plegat, expliquen que podria venir per la bona relació entre la productora, La Fábrica de la Tele, i la presentadora.


Comentaris

envia el comentari