Paz Padilla presentant 'Sálvame'

La nova 'feina' que Paz Padilla ha donat al xicot de la seva filla

La presentadora i humorista es dedica també al negoci de la venda de roba

Tothom sap que a Espanya, tenir alguna persona de confiança i ben posicionada, pot ser sinònim d'optar a una bona posició laboral fins i tot sense tenir els mèrits suficients per a ser-hi. Paz Padilla s'ha convertit en un nou exemple d'aquesta pràctica tan habitual al nostre país, ja que la presentadora ha donat feina al nuvi  de la seva filla, Anna Ferrer, i l'ha col·locat a la seva botiga de roba.

Per qui no ho sàpiga, Paz Padilla no viu únicament de la televisió. A banda dels programes que presenta i les sèries en què participa, la gaditana ha volgut assegurar-se el seu futur per si algun dia li falta la feina a la televisió, i ho ha fet amb diversos negocis que no tenen res a veure amb aquest món.

Un d'aquests negocis és una botiga de roba que va obrir amb la seva filla i que sembla que li està funcionant prou bé, perquè a principis d'aquest any Paz ja va informar els seus seguidors que ampliaria el negoci. Sembla que a més d'ampliar el local, la botiga també ampliarà la seva base de negoci i s'obrirà a la venda en línia, així que la presentadora ha decidit delegar aquesta part al nuvi d'Anna Ferrer, Iván.

En un vídeo publicat per l'Iván al seu compte d'Instagram, el jove explica com serà la nova web de 'no ni ná', la botiga, i deixa veure quin serà el seu ambient de treball i el logotip  de la marca. De moment no sabem si la feina de l'Iván és altruista  o si està contractat, amb compensació monetària. Cal recordar que la botiga és una inversió de mare i filla, per tant, si fos així, Iván estaria cobrant un sou per part de la seva xicota. 

Paz Padilla i el seu imperi empresarial

Com a empresària, Paz Padilla té un restaurant-guingueta  a Zahara de los Atunes, un altre bar-restaurant a Madrid i una casa rural a Girona, però a més també té la botiga de roba i es parla de l'obertura d'un hotel amb la seva filla. 

Des que la gaditana va obrir 'No ni ná' a l'abril del 2019 ha posat tot el seu esforç en què el negoci tiri endavant. La botiga és un projecte molt especial perquè està situada a Zahara de los Atunes, a la província de Cadis, un dels seus llocs preferits.

L'humorista sempre ha vist en la seva botiga el seu futur professional: «Ho faig per ajudar a la família, evidentment, perquè això (la televisió) tard o d'hora s'acabarà, i si se m'acaba, jo he de seguir treballant», va dir el dia de la inauguració. No sabem si això de la televisió se li acabarà o no, però si se li acaba, Paz Padilla té el seu futur assegurat amb nombrosos negocis que, de moment, estan tenint molt d'èxit