Paz Padilla s'embossa 3.000 euros cada dia

La presentadora ha augmentat els seus ingressos gràcies als nombrosos projectes professionals en els quals participa

Paz Padilla
Imatge d'arxiu de Paz Padilla. | Cedida

Paz Padilla es troba, sense cap mena de dubte, en el millor moment de la seva trajectòria professional. Cada cop són més els espais televisius on la podem veure i els seus negocis tenen molt èxit. Si fem un càlcul de tots els seus ingressos coneguts, es pot dir que guanya uns 3.000 euros al dia.  

La bona ratxa per la qual travessa la presentadora de 'Sálvame', ha fet que sigui uns dels rostres televisius amb una millor situació econòmica. Si sumem totes els seus guanys coneguts, l'actriu podria tenir una remuneració pròxima al milió d'euros a l'any.  

Una de les estrelles de 'Sálvame'

Padilla va fer les seves primeres passes com a presentadora, substituint els divendres a Jorge Javier Vázquez en el plató de 'Sálvame'. Ara, ja confirmada com la conductora habitual d'aquesta programa, estaria cobrant mig milió d'euros.  

A diferències d'altres cares de Telecinco, ella no té un contracte amb la cadena i rep un sou per cadascun els programes o sèries en els quals participa. El seu bon moment laboral no s'ha espatllat per alguns problemes personals, com la no invitació de Belén Esteban a la seva boda

Paz Padilla en 'Sálvame'
Paz Padilla al plató 'Sálvame' | Cedida

 

Els altres espais de Telecinco on la podem veure

Fa pocs dies es va confirmar que l'humorista serà el nou jurat de 'Got Talent España', en substitució del mateix Jorge Javier. Diversos rumors apunten que per aquesta feina cobrarà uns 200.000 euros per temporada.  

Gràcies a la seva faceta d'actriu humorística, Padilla també rep un salari important per la seva participació en la sèrie 'La que se avecina'. Pel seu paper com exdrogoaddicta, estaria cobrant uns 150.000 euros cada any a més d'uns 50.000 extra per les reposicions en altres canals.  

Protagonista de l'obra de teatro ‘Desatadas’

Paz Padilla també ha tingut uns ingressos de 70.000 euros per haver estat una de les protagonistes de l'obra de teatre 'Desatadas'. La funció ha estat tot un èxit entre el públic madrileny, que ha omplert el teatre Capitol les 4 funcions que s'han fet cada setmana els últims tres mesos. 

Paz Padilla en el cartel de la obra 'Desatadas'
Paz Padilla en el cartell de l'obra 'Desatadas'. | Cedida

 

Té diversos establiments d'hoteleria 

Padilla té també diversos establiments dins del món de la restauració. Un restaurant de Madrid li aporta uns beneficis de 80.000 euros anuals i amb un barracó a la població de Cadis de Zahara de los Atunes guanya 60.000 euros. Aquesta mateixa quantitat la guanya gràcies a un hotel que ha obert en una masia restaurada a Girona. 

Masía de Paz Padilla
La Masia-Hotel de Paz Padilla | Cedida

 


Comentaris

envia el comentari