Paz Padilla es mostra molt contenta per l'homenatge que farà a Chiquito el Consell de Ministres

L'actriu celebrarà el Nadal en família després d'un gran any laboral

Paz Padilla anuncia su vuelta a los teatros
Paz Padilla tanca el 2017 millor del que imaginava | Cedida

Paz Padilla ha viscut durant aquest 2017 un any complicat, marcat sobretot per la mort d'un dels seus millors amics. Parlem de Gregorio Sánchez, més conegut pel seu mític paper de Chiquito de la Calzada. Tot i això, sembla que aquesta última part de l'any comença a ser més feliç per la presentadora de 'Sálvame' i és que ha rebut una gran notícia que l'acompanyarà durant aquests dies de festa.

Avui s'ha fet públic que el Consell de Ministres rendirà un homenatge a la figura del comediant a qui reconeixerà amb la Medalla d'Or al Mèrit en les Belles Arts 2017. Paz ja havia demanat en altres ocasions que es reconegués el gran paper i l'envejable trajectòria de Chiquito. Desgraciadament ell no podrà recollir el seu guardó, però per fi rebrà el reconeixement que sempre ha merescut.

A més, l'actriu ha aconseguit tancar l'any laboral amb dues grans notícies. La primera ha estat el gran final de temporada de 'La que se avecina', on s'ha convertit en un dels personatges fixos i claus de la sèrie. L'emissió, que tenia lloc el passat 21 de desembre, superava la cobertura de les eleccions catalanes. L'altra gran notícia és que aviat tornarà al teatre amb l'obra 'Desatadas' on serà la protagonista.

Finalment, i segurament el més important per la col·laboradora, és que rebrà la visita d'una de les persones més importants de la seva vida: la seva filla Anna Ferrer Padilla. I és que la jove es troba actualment estudiant a Londres, però el període nadalenc servirà perquè pugui tornar a casa per visitar la família i iniciar un nou any al costat dels seus.

El moment més difícil de la seva vida

La mort de Chiquito de la Calzada va afectar molt a Paz Padilla que sempre l'havia considerat un dels seus millors amics. Per això semblava impossible que la presentadora tingués forces per rebre el 2018 amb un somriure. Tot i això, el reconeixement l'ha fet molt feliç i l'ha animat per recordar a partir d'ara al còmic amb alegria.


Comentaris

envia el comentari