Paz Padilla en una presentació de teatre a Madrid

Paz Padilla es dona una nova oportunitat després de perdre el seu marit

Paz Padilla està disposada a fer un pas més i començar a buscar parella, després de la mort del seu marit

Paz Padilla està intentant donar-se una nova oportunitat i passar pàgina, després de la mort del seu marit fa justament un any. Ella mateixa ha afirmat a vegades que mai podrà tornar a estimar igual a ningú com al seu marit, perquè aquesta relació va ser molt especial per com va succeir.

No obstant això, mai ha descartat poder tornar a conèixer algú i començar una cosa bonica. Ahir mateix a 'Sálvame' es trobaven parlant de les aplicacions per lligar, i que estan reservades només per a persones famoses que compten amb un alt poder adquisitiu en els seus comptes.

Així, quan ningú s'ho esperava, Paz Padilla ha afirmat que ella des de fa uns dies està en aquesta aplicació i, és més, està encantada. La presentadora va explicar que va entrar en aquesta aplicació, animada per la seva filla Anna Ferrer Padilla i el xicot d'aquesta.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Paz relata que ja hi ha hagut homes que s'han interessat per ella i que li han parlat, però de moment, Padilla considera que encara està reticent. Un fet que li impedeix poder conèixer a algú, però que segurament, es tracta d'una qüestió de temps.

Padilla assegura que allà dins s'ha trobat a importants presentadors, cantants, actors i empresaris que presumeixen dels seus negocis i luxes. Aquesta aplicació, de la qual encara no s'ha dit el nom, sembla que no és apta per a tothom i és molt difícil que una persona anònima accedeixi.

El web compta amb un filtre molt estricte i que impedeix que persones no famoses puguin entrar i es facin passar pel famós o famosa de torn. Per accedir-hi, has de fer-ho sota la invitació d'una altra persona famosa. Després, l'aplicació t'envia un codi que has d'enviar per privat al compte d'Instagram de l'aplicació.

Un cop has fet aquest pas, pots accedir a l'aplicació, però encara amb un seguit de limitacions. I és que per poder moure't amb llibertat, hi ha d'haver un altre famós que ja estigui dins i que et recomani per poder desbloquejar les limitacions.

El periodista Miguel Frigenti ha estat investigant l'entorn digital de l'aplicació i ha assegurat que no és gens fàcil registrar-se i que difícilment es pot vulnerar el filtre. Però atenció, perquè el fet de ser famós i comptar amb una gran quantitat de diners no t'habilita directament per poder participar en aquesta xarxa social.

El mateix Jorge Javier Vázquez va confessar fa un temps que havia intentat registrar-se. Però, tot i complir amb tots els requisits, els administradors el van expulsar en considerar que treballant en programes del cor, podia posar en perill la privacitat de la resta d'usuaris.

Paz Padilla podria ser expulsada

Paz Padilla ha volgut marcar-se un gol, explicant en directe que es troba dins de l'aplicació. I a més, ha explicat que dins hi ha actors, futbolistes i empresaris molt famosos. Només revelant això a 'Sálvame', podria ser que algun usuari se sentís al·ludit i decidís parlar amb els administradors perquè prenguin mesures.

Aquestes mesures podrien portar a la còmica a perdre el seu estatus dins de la plataforma i que de cop, se li desactivi l'aplicació i no pugui tornar a accedir. Si és així, perdria també les converses i els contactes que hagi pogut fer al llarg de tot aquest temps.

La presentadora seria una de les úniques espanyoles que es mou dins d'aquesta aplicació. Un fet que ha estat corroborat per un expert en xarxes, ja que ha afirmat que l'aplicació està molt més instaurada entre famosos de Hollywood i personalitats mundials.