Primer pla de perfil de Paz Padilla amb el rostre seriós

L'opinió de Paz Padilla sobre les vacunes mereix el seu acomiadament a Telecinco

Paz Padilla ha provocat la ira de molts espectadors

Paz Padilla es troba al punt de mira dels espectadors de Telecinco des de fa temps, ja que fa declaracions que es consideren absolutament fora de lloc. Aquest seria el cas, per exemple, de les que va fer recentment sobre la violència i l'amor.

Però també han estat polèmiques les que ha dit sobre la covid, puix que nombrosos seguidors de 'Mediaset' han demanat a Paolo Vasile que l'acomiadi fulminantment. Fins i tot companys de 'Sálvame', com seria el cas de Belén Esteban, han carregat contra ella de forma pública.

Paz Padilla, polèmica sobre les dosis de la covid

Paz Padilla va exposar el seu punt de vista sobre aquest tema hores abans de fer les Campanades a Telecinco. Tot va passar en un directe que va tenir a les xarxes socials amb Anne Igartiburu i María del Monte.

La cantant li va preguntar si tenia dues dosis posades i ella va respondre que la vacuna «no serveix per res. Et fiquen una proteïna que és la 'Spider', que és la proteïna per on entra el virus. És clar, la vacuna és la de la bestiola de 'Luján' i la bestiola ha mutat pel que ara tenim la 'Onitrón'».

«En mutar ja és com que la bestiola no entra per la porta, entra per la finestra. Et fiquen la 'Spider', que és la de la porta, però ja no serveix contra la finestra. Amb la qual cosa, per molta vacuna que et posin, el virus ja entra d'altra banda, amb la qual cosa t'infectes», va assenyalar Paz Padilla.

Paz Padilla en una presentació de teatre a Madrid
Paz Padilla ha donat una visió molt polèmica | GTRES

Aquestes paraules, en què deixa clar que no sap ni els noms de les variants, ni tan sols el lloc on es va originar la malaltia, no hi van quedar. Però, a més a més, a aquestes paraules, Paz Padilla va afegir el següent:

«El que ha passat amb la Delta i l'Onitrón' és que han mutat a l'Àfrica. El millor que diuen és que a l'Àfrica s'ha contagiat tanta gent, que hi ha tanta gent immunitzada, que n'hi ha molt pocs amb covid i es pensa que aquest serà el final de la covid».

Paz Padilla, al punt de mira d'espectadors i criticada pels seus companys

Després de les polèmiques declaracions de Paz Padilla, nombrosos ciutadans han fomentat a les xarxes campanyes per demanar el seu acomiadament. I ho han fet amb missatges com a «Com s'atreveix a dir que no serveixen per a res? Estem bojos. I davant una persona, María, que ha perdut dos familiars pel coronavirus».

Així mateix, també es poden llegir: «És un perill a la televisió. No hauria de parlar del que no sap», «3.308 firmes ja demanen a Paz Padilla fora de la televisió» o «Que atrevida és la ignorància i que perillosos aquests discursos!».

Per si no n'hi hagués prou, una companya de Paz Padilla també ha carregat durament i públicament contra ella per les seves manifestacions. Aquesta ha estat Belén Esteban la que, tan clara com sempre, li ha dit que l'opinió de la presentadora «em sembla d'una persona irresponsable, amb l'embranzida que té a la televisió i a les xarxes socials».

«Ha d'aprendre el nom de les variants. Em sembla vergonyós i cal creure en la ciència. Pel meu marit i per gent propera que ha tingut el coronavirus, ho visc en primera persona i gràcies a la vacuna ho han passat com una grip», escrivien.

De la mateixa manera, ha reconegut que Paz Padilla li ha trucat per parlar del tema, però que no li ha agafat el telèfon. I a això hi ha afegit: «Crec que està mal informada. Cadascú és lliure de fer el que vulgui, però quan en vaig veure el vídeo parlant de la vacuna, em vaig quedar al·lucinada».

Muntatge fotogràfic de Belén Esteban i Paz Padilla amb els rostres seriosos
Belén Esteban ha estat molt contundent contra Paz Padilla | Catalunya Diari

Paraules que han estat corroborades per Jorge Javier Vázquez, dient que aquestes injeccions «havien de ser obligatòries en aquest cas. Això no es tracta de llibertat o no. És que la teva inconsciència i no voler posar-te la vacuna és una falta de generositat i de solidaritat amb la gent que t'envolta».

Per resoldre la qüestió, Belén ha estat molt clara: «Jo també soc persona de risc i vull saber quins companys estan vacunats. No vull anar en contra de Paz Padilla, però hi ha coses que no, amb tots els meus respectes».