IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 Espanya supera el milió de contagis de Covid-19 amb la pandèmia encara descontrolada

Paz Padilla podria tenir els dies comptats a Sálvame

La tornada de Jorge Javier, la seva escassa relació amb el director i la seva «afició» pels conflictes, podrien acabar amb la seva etapa com a conductora del programa

Paz Padilla podria deixar de presentar Sálvame pròximament | Telecinco
 

Paz Padilla i la seva suposada mala relació amb l'equip de Sálvame tornen a ser portada d'una revista. Lecturas afirma que la relació de la presentadora amb els seus companys s'ha deteriorat encara més en les últimes setmanes. A més, Laura Fa, la nova col·laboradora de Sálvame, va afirmar en un programa de ràdio que Padilla no es parlava amb ningú.

Paz Padilla podria tenir els dies comptats ja que la tornada de Jorge Javier Vázquez a Sálvame diario posa en perill el seu lloc. A això se suma el poc tracte amb Raúl Prieto, director del programa, i el que suposadament li agraden els conflictes, com afirma un company de Paz a Lecturas: «Aquesta és la veritable Paz, es mou millor en el conflicte que en el bon rotllo».

Un rebuig que ha tingut la seva resposta a Instagram, segons mostra ESdiario. Paz Padilla ha decidit prendre's la informació de la publicació amb molt d'humor. Caracteritzada com Chusa a la sèrie La que se avecina, la gaditana ha publicat un vídeo on se'n riu de la portada de Lecturas mentre li pregunta a la seva companya Eva Isanta (Maite) si també li cau malament. Una publicació on Padilla deixa clar que no li dóna cap importància a tot el que s'està parlant.

 

Todos mis compañeros me odian!!!! @revistalecturas JARTIBLE!!!

Un vídeo publicado por Paz Padilla (@paz_padilla) el


Comentaris

envia el comentari