YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Paz Padilla, molt preocupada per la salut de la seva filla

Anna Ferrer es troba vivint a Londres i la seva mare va sovint a visitar-la

Paz Padilla junto a su hija Anna Ferrer.
Paz Padilla amb la seva filla Anna Ferrer | CatalunyaDiari.cat

 

Paz Padilla està molt preocupada per l'estat de salut de la seva filla Anna Ferrer, que des de fa un any es troba vivint a Londres per seguir amb els seus estudis d'economia. La seva mare, però, no s'ha acostumat a la distància que les separa i l'ha anat a visitar sis vegades els últims tres mesos.

Així ho va explicar ella mateixa a 'Mi casa es la vuestra', on va confessar que durant els últims mesos Anna ha patit diversos problemes de salut. La presentadora de 'Sálvame' va reconèixer que estava molt preocupada després que la seva filla li digués no fa gaire que no es trobava bé físicament.

Paz Padilla, preocupada per la seva filla

L'actriu va explicar que es va començar a angoixar quan Anna li va dir que no es trobava gaire bé de l'estómac, que feia uns dies que no menjava gaire i que tenia nàusees i un fort dolor. Paz va creure que devia ser un problema mental provocat per la distància, i li va demanar a una amiga psicòloga que l'aconsellés per saber que fer.

Aquesta professional li va recomanar que treballés emocionalment amb la seva filla i que fes una exposició de les coses que trobava a faltar d'Espanya. Així doncs, la presentadora havia de demanar als seus familiars que escrivissin una carta a Anna dient-li que l'estimaven molt. Això, però, no va arreglar res i el problema estomacal d'Anna Ferrer continuava.

Paz Padilla en el programa de Bertín Osborne 'Mi casa es la vuestra'.
Paz Padilla va explicar els problemes de salut de la seva filla a 'Mi casa es la vuestra'. | Telecinco
 

Totes dues tenien la mateixa malaltia

Durant la seva visita a Espanya per vacances, les molèsties continuaven, motiu pel qual van decidir anar a visitar un especialista. Allà, la jove es va sotmetre a unes proves i es va determinar que tenia un bacteri anomenat heclivobaster pylori que li estava afectant l'estómac.

Això, però, no va ser tot. I és que com estaven a la consulta, Paz Padilla va optar per sotmetre's ella també a les proves. La sorpresa va ser quan el resultat va ser que patia la mateixa malaltia que la seva filla. Així, totes dues van haver de començar a seguir un tractament i prendre set pastilles cada dia, cosa que li estan provocant uns molestos efectes secundaris.


Comentaris

envia el comentari