Paz Padilla qüestiona Rocío Carrasco com a mare i a 'Sálvame' al·lucinen

La presentadora considera que el paper dels nens tampoc va ser gens fàcil

Tothom que mira 'Sálvame' sap que a Paz Padilla no li agrada parlar de la docusèrie de Rocío Carrasco. De fet, en alguna ocasió ha dit que està cansada d'aquest tema. No obstant això, la presentadora té un posicionament molt clar i que de cap manera coincideix amb la veu general de Telecinco. Padilla és partidària de qüestionar totes les dades que es donen i no s'amaga a l'hora de posicionar-se a favor d'Antonio David Flores.

L'altre dia, mentre a 'Sálvame' parlaven del nou episodi de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', Padilla va decidir que era un bon moment per qüestionar el paper de Rocío Carrasco com a mare. Va dir que, tot i que Rocío Flores hagués agredit la seva mare i aquesta no estigués preparada per veure-la després del que va passar, no hi ha ningú que estigui preparat per dir a uns nens que la seva mare no vol saber res d'ells.

D'aquesta manera, tornava a llançar la pilota a la teulada de Carrasco i li demanava que fos l'adulta davant aquesta situació, obviant per complet el que li va fer la seva filla, que, segons ha explicat la protagonista de la docusèrie, li va fer perdre el coneixement pels cops que li va donar. En anteriors ocasions, Paz va intentar normalitzar la pallissa, al·legant que tots hem sigut nens i que a vegades es fan coses sense saber que estan malament.

Telecinco sembla que no es farta de tot el que diu la presentadora, però els espectadors cada vegada tenen més clar que Padilla s'extralimita de les seves funcions i fa valoracions que no són fidels a la realitat. De fet, alguns dels seguidors del format afirmen a les xarxes socials que la còmica va a treballar sense veure la docusèrie i que opina amb molt poques dades, cosa que fa que a vegades caigui en valoracions totalment superficials i que la deixen en evidència davant dels seus companys de feina.

Padilla, tirant d'imaginació, va dir que al seu moment segur que algú va dir a Rocío Flores que el que havia fet a la seva mare estava malament. Això només ho pots dir si desconeixes la trucada que suposadament la nena va fer al seu pare per a informar-lo que ja havia fet el que havien acordat. Amb això, és pràcticament trobar un motiu d'esmena per part del pare i de la filla, que haurien ordit un pla més que macabre.

«Sé del que parlo»

Paz va intentar trobar un argument que donés suport al que acabava de dir, i va tirar de vivències pròpies. Va afirmar que amb la seva filla va passar una cosa semblant. El pare va marxar a fer de missioner quan la nena era molt petita, i a Paz li era molt difícil explicar-li que el seu pare l'estimava, però que estava molt lluny d'ella. Lògicament, els seus companys de seguida li van recordar que no es tracta d'un tema que es pugui comparar amb la seva experiència, ja que són vivències que no s'assemblen gens, i en el cas de Rocío Carrasco hi ha condicionants molt greus que han marcat el distanciament entre mare i filla.

Per acabar-ho de rematar, la presentadora va afirmar que, tot i que el seu exmarit la va deixar sola amb la nena, mai li ha parlat malament d'ell, ni a ella ni a ningú del seu entorn. Novament, les comparacions són odioses i no s'assemblen gens unes vivències amb les altres. Ja veurem si, abans que finalitzi la docusèrie, la presentadora canvia d'opinió.


Comentaris

envia el comentari