Primer pla de perfil de Paz Padilla amb el rostre seriós

Paz Padilla rep un avís d'Antonio David i prepara una demanda per fer justícia

Paz Padilla és una persona molt discreta, però se sent realment humiliada

Paz Padilla va ser durant molt de temps una de les cares més conegudes de Sálvame, però tot això ha canviat. Ara està travessant unes circumstàncies delicades, perquè la seva vida professional està en boca de tots després dels darrers esdeveniments.

Paolo Vasile va decidir prescindir dels seus serveis i no treballar-hi més amb ella. Ara, segons ha sortit publicat, Paz Padilla anirà als tribunals perquè pensa que el seu acomiadament ha estat il·legal.

Paz Padilla s'adona que no està sola

La mare d'Anna Ferrer Padilla s'ha adonat que no està sola, compta amb el suport d'un dels seus antics col·laboradors: Antonio David Flores.

L'exmarit d'Olga Moreno ha publicat un vídeo al seu compte de Youtube assegurant que la gaditana ha estat acomiadada de manera injusta. Suposadament, Telecinco no li ha semblat bé que hagi estat en contra de Rociíto, per això li han posat dificultats al camí.

Imatge de Paz Padilla plorant al plató de Sálvame
Paz Padilla ha estat acomiadada i vol solucionar el problema. | Mediaset

Padilla sempre ha estat molt discreta amb la seva vida privada, així que no se sent còmoda ser el centre d'atenció d'aquest escàndol.

Seguint la informació de DonDiario, està preparant una denúncia contra La Fàbrica de la Tele, productora que s'encarrega de Sálvame. L'expresentadora podria haver seguit els passos d'Antonio David Flores, que també els va portar a judici pel mateix motiu.

Paz prefereix no entrar en detalls i en cap moment s'ha manifestat sobre això, però tot fa pensar que no està de braços plegats i que prendrà mesures.

És possible que hagi preferit traslladar el conflicte als tribunals perquè sap que és el millor per no cridar l'atenció de la premsa. Alguns experts en televisió consideren que l'acomiadament de Paz Padilla és injust perquè provoca burles innecessàries.

Primer pla d'Antonio David Flores en un plató de televisió
Paz Padilla podria acudir als tribunals. | Telecinco

L'actriu va ocupar la portada de la revista Lecturas, un dels mitjans més llegits del moment, amb una notícia força controvertida.

Aquesta revista va assegurar que Mediaset havia acomiadat sobtadament a la presentadora. No obstant això, va ser més greu el comunicat que va emetre la cadena on van confirmar que l'andalusa ja no treballaria més amb ells.

Paz Padilla se sent humiliada per Telecinco

L'humorista és una de les grans presentadores del moment, així que no trigarà gaire temps a recompondre's i trobar una nova feina. De fet, no necessita l'ajuda de Mediaset, ja que ha sabut invertir el seu patrimoni a la perfecció i els seus comptes bancaris no perillen. Els experts en cor asseguren que la comunicadora té un patrimoni envejable.

La gaditana és propietària de negocis exitosos: una botiga de roba física, una botiga virtual de complements i diversos restaurants. També té un hotel rural a Catalunya i una infinitat de propietats molt valorables en el mercat. Tot i això, vol continuar treballant perquè és una dona humil i pretén continuar generant ingressos.

L'antiga presentadora de Sálvame sent que certs programes s'estan burlant del seu acomiadament o que no tracten bé el tema. Justament això és el que li va passar a Antonio David Flores, el drama laboral del qual continua en boca de tothom.

La mare d'Anna Ferrer no vol passar pel mateix i, segons el portal DonDiario, ha pres mesures.

Les ganes de tirar endavant de Paz Padilla

Si Paz no està d'acord amb qualsevol tema, ho diu clar. Per això mateix, la seva presència no era agradable als platós de Telecinco. Els col·laboradors i presentadors de la cadena fa un any que defensen a Rocío Carrasco i Padilla no estava conforme.

Pensa que la filla de Rocío Jurado també ha comès errors, sobretot pel que fa als seus fills David i Rocío Flores.

L'humorista està passant un moment delicat, però ha posat aquest problema a mans dels seus advocats per trobar una solució. Mai ha comercialitzat la seva vida privada, així que està en el seu dret d'exigir que certs temes estiguin estrictament respectats.