El nou 'look' d'Anna Ferrer, la filla de Paz Padilla, aixeca passions

La influencer s'ha tallat un bon tros de cabellera

Paz Padilla i i la seva filla, Anna Ferrer, de blanc
Anna Padilla té més de 600.000 seguidors | Instagram

Anna Ferrer ha sorprès als més de 600.000 seguidors del seu compte d'Instagram amb un fabulós canvi de 'look',  on la filla de la presentadora, Paz Padilla, s'ha animat a renovar la seva imatge, un aspecte que cuida molt degut al seu treball com a 'influencer'. Tot i que habitualment aixeca passions amb els seus espectaculars vestits, Anna Ferrer Padilla també ha impactat després fer-se una notable tallada de cabells.

El nou canvi de 'look' d'Anna Ferrer

La filla de Paz Padilla no acostuma a fer canvis molt arriscats en el seu cabell, però, en aquesta ocasió, s'ha posat en mans de la seva perruqueria de confiança per fer un bon tall de cabellera i reforçar les metxes rosses. Després d'abandonar el saló de bellesa, la 'influencer' va compartir amb els seus seguidors a Instagram els resultats de la sessió i la seva reacció al canvi.

Al principi, la jove es va impactar i va confessar que es veia el cabell «súper curt». Això sí, va reconèixer que tallar-lo havia estat una decisió seva i que estava molt contenta amb el resultat. «Tinc com una obsessió que em creix ràpidament i de seguida m'ho veig llarg. Estic enamoradíssima del color, del tall, de tot», ha explicat Anna Ferrer en un 'stories'.

Les reaccions a Instagram a la nova tallada de cabells d'Anna Ferrer

A més de compartir la seva experiència a la perruqueria, la 'influencer' ha publicat un vídeo que resumeix tot el procés de tenyir i tallar a la perruqueria, que en el cas de la filla de Paz Padilla va ser durant un temps llarg i pesat. «Cada persona és un món, però jo soc bastant morena i em triguen molt, molt en pujar les metxes», va assegurar en un 'stories', on apareixia amb els cabells recoberts de paper d'alumini i un gest d'avorriment.

D'aquesta manera, la llarga sessió de perruqueria ha valgut la pena, ja que Anna ha quedat molt contenta amb el resultat i, a jutjar pels comentaris, els seus seguidors opinen el mateix.

La publicació li ha agradat a més de 18.000 usuaris i els nombrosos missatges han elogiat el seu canvi de 'look':

  • «Per favor!! Jo vull aquest color!! I ningú m'ho fa».
  • «Ets guapíssima. M'encanta el nou 'look'».
  • «Molt maca, encara que a tu et queda tot bé».
  • «T'ha quedat genial!».

Comentaris

envia el comentari