Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Paz Padilla

Paz Padilla torna a practicar l'afició que més li agrada sis mesos després

La presentadora ha compartit a les seves xarxes socials com ha estat el seu retorn

Paz Padilla
Paz Padilla torna a practicar l'afició que més li agrada sis mesos després | Europa Press

Paz Padilla ha travessat els mesos més durs de la seva vida després de patir tres grans pèrdues aquest any i ara, a poc a poc, està reprenent la normalitat, si més no, la que la crisi sanitària li permeti.

Encara que després dels difícils esdeveniments, la presentadora del programa de Telecinco va optar per quedar-se a casa i refugiar-se amb els seus, ja fa unes setmanes que va tornar al seu lloc de treball i lentament està reprenent més plans que impliquen sortir del seu domicili.

Així ho està demostrant Paz quan fa uns dies va gaudir d'un dinar al costat d'Emma García, amiga i companya de professió. «Un dinar molt especial amb una molt bona amiga, Emma García, que no em va deixar ni un sol dia, que només em va donar amor i força. Ella és tan gran que et pots refugiar sota la seva copa. Gràcies per donar tant a canvi de res, t'estimo», li va dedicar llavors unes paraules a la presentadora de 'Viva la vida'.

Però aquest no ha estat l'únic pla que ha fet Paz. La humorista ha reprès algunes de les aficions que havia deixat de banda pel confinament i per la mort del seu marit, Antonio Juan Vidal.

La gaditana ha tornat a les seves classes d'aeroyoga, on ha pogut notar les conseqüències d'haver estat tant de temps sense practicar-lo i així ho ha compartit a les seves xarxes socials. «Volta a l'entrenament després del confinament. «Mare meva!! No tinc força», ha escrit al costat d'un vídeo on se la pot veure practicant aquesta disciplina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Volta a l'entrenament després de l'confinament mare meva !!!! No tinc força

Una publicació compartida de Paz Padilla (@paz_padilla) el