URGENT

🚔 Màxima tensió a l'Hospitalet de Llobregat per un atracador atrinxerat

Paz Padilla, totalment devastada després de la mort de Chiquito de la Calzada

La presentadora es trobava a Londres amb la seva filla Anna Ferrer quan l'humorista ha mort i ja ha posat rumb a Espanya per poder acudir al seu enterrament

Paz Padilla en una imagen de archivo
Paz Padilla en una imatge d'arxiu | telecinco

Gregorio Esteban Sánchez Fernández, més conegut com a Chiquito de la Calzada, ha mort aquest dissabte als 85 anys després d'estar diversos dies ingressat a l'Hospital Carlos Haya de Màlaga. L'humorista va ser ingressat el passat 31 d'octubre a causa d'un fort dolor toràcic.

Molts han estat els rostres coneguts que han volgut expressar el seu dolor i condol a tota la família de l'humorista després de la seva mort. Però sens dubte un dels famosos que està patint aquesta terrible pèrdua està sent la seva gran amiga Paz Padilla: «Ha estat un pal brutal per a mi».

El programa de Telecinco 'Socialité', presentat per María Patiño, ha pogut parlar amb la presentadora Paz Padilla que es trobava a l'aeroport per tornar a Espanya per donar-li l'últim adéu a Chiquito. Ella es trobava amb la seva filla Anna Ferrer a Londres quan han conegut la tràgica notícia.

Padilla, en declaracions al programa, ha assegurat que s'havia que l'estat de Chiquito havia empitjorat en els últims dies, però no s'imaginava que pogués anar-se'n tan aviat: «Pensàvem que es posaria bé. Esperàvem que s'aixequés i digués el seu 'al ataquer' ».

Sens dubte, la mort de Chiquito ha estat un gran cop tant per Paz com per a tots els seus familiars i amics: «Ha sigut un cop brutal», ha assegurat. A més, ha recordat quines havien estat les seves últimes paraules que li havia dit l'humorista en la seva última visita a l'hospital: «L'últim que em va dir va ser que m'estimava molt», ha dit Padilla, destrossada.


Comentaris

envia el comentari