'La Pechotes', amiga del pequeño Nicolás, publica una nova foto que revoluciona les xarxes

L'amiga del petit Nicolás surt amb un diminut biquini que l'afavoreix molt

 

-Youg Mind ,Wild Heart, Free Soul-

Una publicación compartida de Isa Mateos (@isamateos3) el

La jove Isabel Mateo, coneguda per ser amiga del famós Petit Nicolás, ha publicat una nova foto que ha revolucionat les xarxes socials. En aquest sentit, 'La Pechotes', el sobrenom pel qual se la coneix, ha publicat una foto a Instagram, mostrant la seva esvelta figura. Després del canvi en la seva dentadura, sembla que cap part del cos li fa vergonya.

D'aquesta manera, la jove presumia de les corbes del seu cos i, això que només mostrava la part superior. Acompanyada d'una mirada penetrant, la jove sortia posant en el que sembla ser una platja. A més, en el comentari que acompanya la instantània es llegeix: «Ment jove, cor salvatge, ànima lliure». Amb aquest text 'La Pechotes' fa saber que viu al més pur estil 'Carpe Diem'.

No és la primera vegada que la jove ha presumit del seu cos. La 'fit girl' s'ha fotografiat en diverses ocasions amb diminuts bikinis que afavoreixen molt la seva esvelta figura. En altres tantes, també sortia acompanyada de productes de bellesa.

 

@pabloalmansaofficial @bisoubikini

Una publicación compartida de Isa Mateos (@isamateos3) el

Els seus seguidors estan encantats

Diversos usuaris han afalagat el cos de la jove amiga del petit Nicolás. La que va ser col·laboradora de 'Todo va bién', s'ha vist sobrepassada pels comentaris que li deien «guapa» o «bombonazo». De moment la instantània ja té més de 1.209 'M'agrada'.


Comentaris

envia el comentari