Pedrerol marxa en directe d''El Chiringuito' i no torna

El presentador va marxar del plató sense donar cap explicació

El programa El Chiringuito de Jugones se surt dels convencionalismes i té una forma de fer peculiar, però la situació que es va viure al plató ahir a la nit va ser una cosa surrealista. Al poc temps de començar el programa, Josep Pedrerol va marxar sense donar cap explicació a ningú i va deixar els col·laboradors del programa estupefactes.

Després de l'eliminació del Reial Madrid a la Copa del Rei davant del Celta, el programa va començar de forma habitual, però a poc a poc es va veure com Pedrerol s'anava enfadant. «El Madrid ha fracassat avui. Això és una realitat. Hem d'analitzar moltes coses més, i sobretot, ara què? Què passarà amb el Madrid avui? On són aquells que utilitzaran la derrota per atacar el club?», deia davant la càmera. «Analitzeu-ho vosaltres, jo me'n vaig. Fins demà. Us quedeu amb ells, d'acord?», va etzibar el presentador català abans d'aixecar-se de la seva cadira i marxar donant pas a la publicitat.

Els col·laboradors del programa es van quedar estupefactes amb el que acabaven de presenciar. En tornar de la publicitat es va confirmar que no es tractava d'una broma i Nacho Peña i Quim Domènech van improvisar la situació presentant la resta de programa entre els dos. Pedrerol no ha explicat per què ho va fer, però segons apunten fonts properes al programa es tractaria d'un empipament per un problema tècnic amb una de les pantalles del plató.

Nacho Peña i Quim Domènech presentant el programa després de l'incident. | Twitter

 


Comentaris

envia el comentari