IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Pedro García Aguado esclata a Twitter: «No m'importa perdre seguidors, no sóc Piqué»

El presentador i exwaterpolista ha rebut tota classe de crítiques a les xarxes per manifestar-se a favor de la unitat d'Espanya

Pedro García Aguado prepara un nuevo programa de televisión
Pedro García Aguado, en una imatge d'archiu  | Cedida

El que fou presentador de 'Hermano Mayor', Pedro García Aguado, ha estat una de les cares més conegudes i més actives a les xarxes pel que fa a la qüestió catalana. L'exwaterpolista ha publicat diversos missatges en el seu compte de Twitter que no han passat desapercebuts i amb els quals ha donat molt que parlar, donant motiu al debat tant als seus detractors com als seus defensors. Així, en primer lloc el presentador va optar per canviar la seva foto de perfil, i ha col·locat una bandera d'Espanya en el seu lloc. «Durant aquests dies de mobilitzacions canvio la meva foto de perfil per solidaritzar-me amb les persones que volen un país unit. Espanya!».

No obstant això, sembla que la decisió no va agradar a tots els seus 'followers' i Aguado va veure com la seva llista de seguidors minvava: «No m'importa perdre followers, no sóc Gerard Piqué. I als intolerants no els tinc por», assegurava en una altra publicació. D'altra banda, responia així a les acusacions de molts seguidors en les quals li cridaven «feixista»: «Impressionant la intolerància de la gent. Jo ajudo a tot tipus de persones i quan dic que sóc espanyol, sóc un feixista? No, sóc valent», resolia.


Comentaris

envia el comentari