IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Pedro J. Ramírez avisa Ágatha Ruiz de la Prada que si insulta la seva dona a Telecinco la denunciarà

La dissenyadora farà una entrevista a 'Sábado Deluxe'

Imagen de Ágatha Ruiz de la Prada junto a Pedro J. Ramírez
Ágatha Ruiz de la Prada amb Pedro J. Ramírez | cedida

Ágatha Ruiz de la Prada visita aquesta nit el 'Sábado Deluxe' i el seu exmarit, actual director del diari 'El Español', ha avisat que si insulta la seva dona, Cruz Sánchez, al plató de Telecinco la denunciarà.

Segons el portal 'Informalia', l'entorn més proper al periodista ha assegurat que se sent «mot molest» amb l'actitut i les intervencions mediàtiques de la dissenyadora durant els últims mesos, parlant de la intimitat d'ella i del periodista, i creu que això podria afectar negativament el seu mitjà i els seus fills. 

Tot i les recomanacions per no respondre «les provocacions» d'Ágatha, Pedro J. Ramírez ha volgut deixar clar que hi ha una línia vermella que la seva exdona no pot creuar si no vol haver de passar pels tribunals: insultar o menysprear la seva nova dona, Cruz Sánchez de Lara. 

Via lliure per parlar de molts altres temes

Així, el periodista ha alertat que si tant ell com la seva dona creuen que Ágatha Ruiz de la Prada vulnera els seus drets a l'honor, a la pròpia imatge i a la intimitat durant l'entrevista a Telecinco prendrà accions legals contra ella.

D'altra banda, no ha fet cap menció a altres temes, i tot fa pensar que Ágatha té via lliure per parlar de qualsevol altre tema que vulgui sobre la seva vida privada, els 30 anys que va estar casada amb el periodista o fins i tot del seu vídeo sexual. 

Ágatha Ruiz de la Prada, rodejada de polèmiques

La dissenyadora ha estat perseguida per la polèmica des que es va separar del seu exmarit. Fa només unes setmanes, de la Prada va publicar una imatge acompanyada d'un model totalment despullat i que responia, suposadament, al reportatge que es va publicar sobre Ramírez i la seva dona en una estada a Itàlia. 

Tot i això, la seva separació no ha estat negativa per a ella, ja que ha perdut fins a 20 quilos, ha rebut multitud de premis i reconeixements i ara surt més de casa. De fet, hi ha qui creu que Ágatha s'ha aliat amb els enemics de Ramírez i que està aprofitant la situació per trobar feina, rebre premis i enriquir-se fent entrevistes. 


Comentaris

envia el comentari