Primer pla de Pedro Piqueras

Pedro Piqueras i la delicada situació que posa en perill el que més estima

Pedro Piqueras encara està al·lucinant amb allò que li ha fet una companya en directe

Pedro Piqueras és una de les cares informatives d'Espanya per excel·lència. Acaba de fer 67 anys, dels quals 45 els ha dedicat al periodisme. No sempre s'ha dedicat a la televisió, però ja fa unes quantes dècades que el veiem donant les notícies més importants del món.

Piqueras va començar a Televisió Espanyola, va passar per Antena 3 i ja fa més de 15 anys que és a Telecinco, on continua. Fa uns mesos va fer pública la seva intenció de jubilar-se en acabar aquesta temporada. De fet, volia fer el relleu amb qui el substituís durant l'estiu que acaba de començar.

Tot i això, sembla que s'ho ha pensat millor i seguirà al capdavant dels informatius de Telecinco durant un temps més. És un apassionat de la seva professió i és conegut pel seu rigor, la seva meticulositat i el seu perfeccionisme a la feina.

Les ha vistes de tots colors durant la seva etapa televisiva. Tot i això el que li acaba de fer una companya en directe l'ha deixat descol·locat com mai abans. El que més li agrada a Pedro Piqueras és la seva professió i la feina ben feta.

La famosa cara de Piqueras, ja convertida en un cèlebre mem, pren avui més significat que mai.

Pedro Piqueras al plató de Telecinco amb posat seriós
Pedro Piqueras en una imatge que ja és un mem. | Telecinco
 

Pedro Piqueras, desconcertat per l'escàndol en directe

Pedro Piqueras estava informant amb la serietat habitual sobre el repunt de casos de coronavirus durant l'inici d'aquestes vacances estivals. Va donar pas a Cristina Sanchis, una jove periodista que ha fet diversos reportatges i cobertures informatives.

Cristina va començar a relatar la seva crònica des de Barcelona, explicant que les autoritats sanitàries recomanen a les persones grans i persones vulnerables que es tornin a posar les mascaretes en espais tancats i poc ventilats.

La jove de sobte es va quedar a mitja frase, va titubejar una mica i literalment, va sortir del pla de la càmera, deixant l'informatiu completament penjat. Una actitud molt poc professional, tret que es tracti d'un mareig o d'un problema similar, i que va sorprendre a tothom.

Després d'això, es pot escoltar un «buah, buah, buah», que podria traduir-se en un «l'he feta bona».

L'informatiu va continuar endavant i, per sort, el vergonyós moment va enllaçar amb el vídeo que estava preparat. D'aquesta manera, Pedro Piqueras no va haver de fer cap comentari i va poder passar al següent tema amb total normalitat.

Captura dels informatius de Telecinco.
Piqueras va al·lucinar amb la connexió que la periodista va deixar penjada. | Telecinco
 

Els moments que Pedro Piqueras vol evitar al seu informatiu

Pedro Piqueras té una certa fòbia a aquesta mena de moments en directe. Un professional de la seva talla sap sortir-se'n de gairebé totes les situacions. Tot i això, no és la primera vegada que el comunicador d'Albacete ha d'assistir a moments 'tierra trágame'.

De fet, era una constant fa uns mesos que Piqueras hagués de donar la benvinguda a l'informatiu després de la gresca de la part final de Sálvame. Un programa i l'altre s'enllaçaven sense publicitat ni gairebé pausa i es van arribar a produir moments per emmarcar.

Així doncs, una Anabel completament nua sobre la neu, Paz Padilla ballant o Raquel Mosquera sense filtres donaven pas a un Piqueras seriós i concentrat en l'actualitat.

Ell va salvar sempre la situació, però la veritat és que quan es va decidir introduir a la graella vespertina Ya son las ocho, amb Sonsoles Ónega, ho va agrair. La presentadora, més formal i seriosa que la troupe de Sálvame, donava pas als informatius de manera ordenada i mantenint el to que es requereix.

A Piqueras, ara, ja poques vegades se li escapa el riure.