Primer pla de Pedro Piqueras

Pedro Piqueras torna a fer una petició en directe a l'audiència

No és la primera vegada que Pedro Piqueras interromp els informatius, ho havia fet abans per donar un missatge sobre Rocío Carrasco

Pedro Piqueras es torna a situar al centre de totes les mirades. Ha estat després d'un comentari que va fer durant una de les emissions dels 'Informativos Telecinco', com va passar fa uns mesos quan va parlar de Rocío Carrasco.

Els programes en directe no tenen una estructura tancada i qualsevol imprevist pot canviar el guió del tot. Moltes vegades, els presentadors dels formats es prenen la llicència de donar la seva opinió, cosa que sempre és motiu de debat.

Pedro Piqueras als estudis de Mediaset
Pedro Piqueras als estudis de Mediaset. | Mediaset 

Molts consideren que els presentadors no han de mostrar el seu punt de vista i només cal que es dediquin a informar objectivament. Això ha passat, precisament, a Pedro Piqueras.

Durant l'emissió del 7 de gener, el comunicador va acudir al seu lloc de treball per fer un repàs de tota l'actualitat política i social del nostre país.

Com que era el Dia de Reis, Pedro també va voler dedicar un petit espai a aquesta data tan especial per als més petits de la casa.

El presentador dona un missatge important

Relacionat amb l'arribada dels Reis Mags, Pedro Piqueras va fer un comentari que no va passar desapercebut per a l'audiència de Mediaset España.

Sense previ avís, el presentador va decidir saltar-se el guió del programa. El manxec va voler fer un al·legat en contra dels residus que es queden llençats pel carrer i no arriben a les plantes de reciclatge.

«No hem d'oblidar avui, més que mai, la importància del reciclatge. Només cal veure com han quedat tots aquests embolcalls», va deixar anar Piqueras després de veure un vídeo relacionat amb els regals de Nadal.

El conductor de Telecinco va voler conscienciar tots els espectadors sobre la importància de reciclar, tant el paper de regal com els embolcalls dels obsequis.

Pedro Piqueras esmenta la docusèrie de Rocío Carrasco

Cal tenir en compte que Pedro Piqueras té la veterania i la professionalitat necessària per aturar un informatiu d'aquesta manera i donar un missatge a l'audiència.

Rocío Carrasco en un plató de televisió
Rocío Carrasco va tenir molt èxit amb la seva docusèrie. | Telecinco 

De fet, no és la primera vegada que fa una cosa així, ni tan sols en els darrers mesos. No fa gaire va parar en sec un dels informatius per donar una informació encara més inesperada: sobre Rocío Carrasco.

Malgrat el fet que és un tema lluny del context informatiu, el presentador va fer una aturada per donar un missatge important sobre la docusèrie de Rocío Carrasco el mes de novembre passat.

«Avui, per cert, aquesta casa ha rebut el premi del Ministeri d'Afers Socials pel docudrama sobre Rocío Carrasco», va dir Pedro Piqueras. Unes paraules que van causar força enrenou. No només per veure el presentador parlant de temes més relacionats amb el cor, sinó per la manera com es va referir al programa: docudrama.

Va ser un terme que es va fer viral a les xarxes socials, ja que el seu error no va passar desapercebut per a l'audiència.

Piqueras abandona el seu lloc de treball

Abans de començar les vacances de Nadal, molts espectadors dels 'Informativos Telecinco' es van adonar de l'absència de Pedro Piqueras.

El periodista manxec va haver de prendre una mesura dràstica. Sense avís previ, el comunicat es va apartar de l'edició nocturna d'aquest telenotícies, deixant la responsabilitat en mans de la seva companya, Alba Lago.

Pedro Piqueras i la seva dona, Esther Barriga, fent-li un petó a la galta
Pedro Piqueras fa molts anys que és al capdavant dels informatius. | GTRES 

Després de tot el secretisme que envoltava la desaparició de Pedro Piqueras, van començar a sorgir alguns rumors. Molts apuntaven que l'absència del presentador pogués estar vinculada a un possible contagi de coronavirus.

Però res més lluny de la realitat. El portal de notícies 'El Televisero' en va revelar les causes reals. El periodista va decidir prendre's unes merescudes vacances nadalenques i per aquest motiu va delegar la feina a la seva companya.