Primer pla de Pedro Piqueras

Pedro Piqueras se n'afarta i enfonsa una de les seves companyes

Pedro Piqueras diu prou i mostra la seva pitjor cara amb Rocío Carrasco

Pedro Piqueras és un dels presentadors de referència a Telecinco i, alhora, dels més estimats pel gran públic. El periodista és un d'aquells professionals en què es pot confiar i que sempre està a l'altura cada cop que es posa davant d'una càmera.

Dins la cadena de Mediaset, els seus companys sempre parlen molt bé d'ell quan són preguntats per la seva figura.

Pedro Piqueras als estudis de Mediaset
Pedro Piqueras en els estudis de Mediaset | Mediaset

Pedro Piqueras és elogiat pel seu bon caràcter i companyonia, encara que de vegades les seves intervencions als informatius reflecteixen que hi ha persones que no són especialment del seu gust. Estem parlant del que va passar aquest dimecres quan Piqueras no va anomenar un dels programes que la cadena emetia a prime time sobre Rociíto.

Pedro Piqueras menysprea de la pitjor forma a la seva companya

I és que quan s'acabava l'espai de notícies de Telecinco, Pedro Piqueras va avançar, com fa cada dia, el contingut que vindria després de l'esmentat informatiu.

El cas és que ens ha sorprès a tots que el periodista manxec no digués res de la següent emissió, un especial que la cadena havia preparat sobre la filla de Rocío Jurado.

Muntatge amb fotos de Pedro Piqueras i Rocío Carrasco.
Pedro Piqueras no va informar que després d'Informativos Telecino venia el documental de Rociíto | Trendings

Un detall que no va passar desapercebut per a molts i que no deixa gaire bon lloc al periodista d'informatius. Quan Piqueras anava a dir adeu a Informativos Telecinco, se li va oblidar anunciar que l'especial Rocío, un any després seria el proper contingut. Tan sols es va referir a la sèrie Pasión de gavilanes, que oferia un nou capítol a partir de les 23:00 hores.

Pedro Piqueras mostra la realitat de Rocío Carrasco

És clar que, amb aquest gest, es mostra que la relació entre Telecinco i Rocío Carrasco no passa pel seu millor moment. Sobretot, després de veure com l'audiència ha donat l'esquena a aquests dos nous especials coincidint amb l'any de l'estrena de Rocío, contar la verdad para seguir viva.

Només 1.061.000 espectadors van veure el primer resum de la filla de Rocío Jurado. Però la segona entrega va ser encara pitjor pel que fa a audiències.

Muntatge amb Pedro Piqueras i Rocío Carrasco
Pedro Piqueras va sorprendre a tots en evitar anunciar el resum de Contar la verdad para seguir viva| La Noticia Digital

La nit del dimecres 20 d'abril, l'espai de Telecinco no va millorar les dades de dimarts, és més, les va empitjorar perdent més de 130.000 espectadors. I és que l'especial Rocío, un año después de contar la verdad, se nos rompió el amor només va aconseguir 925.000 espectadors, amb un escàs 6,1% de share.

Parlem d'un especial de 45 minuts que no va tenir cap introducció de les cares més conegudes de la cadena. Un fet que demostra que la confiança de Telecinco amb la productora La Fábrica de la Tele i la seva aposta per Rociíto s'ha trencat per sempre.

Ja no interessa a Telecinco

Després d'aquest cop, Paolo Vasile ha perdut tot l'interès en què va ser l'estrella a la primavera del 2021. El conseller delegat de Mediaset dubta si emetre la segona part de la docusèrie que està gravada des de fa un parell de mesos.

A més, Diego Arrabal li donava un altre cop a la filla de Rocío Jurado. I és que segons el paparazzi, el marit de la madrilenya, Fidel Albiac, «no el volen veure ni en pintura a la cadena. Per això no han acceptat la seva participació a Supervivientes. El motiu ho desconec, però em venen mil coses al cap», ha dit Arrabal fa unes hores.