Imatge del president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, en primer pla.

Pedro Sánchez, mut en descobrir que ella ha anunciat l'embaràs sense demanar permís

Pedro Sánchez no esperava rebre aquesta notícia

Pedro Sánchez s'ha quedat sense paraules en veure la notícia que menys esperava. L'actual president del Govern espanyol acaba d'assabentar-se que la dona d'un dels seus socis ha anunciat, per sorpresa, el seu embaràs.

Fa gairebé un mes que el líder del PSOE ha reprès totes les seves funcions dins de l'executiu després de gaudir d'unes vacances relaxants amb la seva família. El darrer 2 d'agost, Pedro Sánchez i Begoña Gómez van fer les maletes i es van traslladar a la residència d'estiu que tots els presidents del Govern poden ocupar durant la seva legislatura. Aquest increïble habitatge està situat en una de les millors zones de l'illa de Lanzarote, des d'on han pogut gaudir de la tranquil·litat i de les impressionants vistes de la zona.

Tot i que altres estius també han optat per passar uns dies a la residència Las Marismillas, aquest estiu Pedro Sánchez ha decidit eliminar Doñana dels seus plans. Ara, i després de tornar al palau de La Moncloa, el president del Govern s'acaba d'assabentar de l'embaràs menys esperat.

Pedro Sánchez s'assabenta de tots els detalls per ella

Pedro Sánchez s'ha quedat totalment mut en assabentar-se que la dona del seu soci del Govern, Alberto Garzón, ha anunciat a través de les xarxes socials el seu nou embaràs. La doctora Anna Ruiz no ha tingut cap problema a acudir al seu compte d'Instagram per explicar a tots els seus seguidors aquesta bona notícia.

Imatge de Pedro Sánchez amb la seva dona, Begoña Gómez, gaudint a la platja
Pedro Sánchez i la seva dona ja han tornat de les seves vacances d'estiu. | GTRES

Aquest dilluns, 19 de setembre, la dona del líder d'Esquerra Unida va compartir una emotiva foto al seu perfil personal. S'hi pot veure Anna amb les seves dues filles, però, sens dubte, el que més ha cridat l'atenció ha estat un petit detall que es pot apreciar a la instantània. Tal com confirma a la descripció de la publicació, el company de Pedro Sánchez i la seva dona estan a punt de convertir-se en família nombrosa. Ensenyant discretament la seva ja prominent panxa, la dona del ministre de Consum ha anunciat l'arribada del seu tercer fill.

«La vida continua obrint-se pas», ha escrit al costat d'aquesta imatge tan familiar, en què apareix amb les seves dues filles, Olivia que va néixer el 2018 i Chloe que va arribar al món el 2020, en plena pandèmia de la covid-19.

Com s'esperava, diversos seguidors d'Anna no han trigat felicitar el matrimoni pel seu tercer. «Felicitats a tots dos i a aquestes precioses nenes que tindran la millor companyia en uns mesos», ha escrit una de les usuàries d'Instagram. «Enhorabona! Us desitjo el millor en aquesta etapa tan meravellosa de la vida», li ha escrit una altra de les seves seguidores. Tot i que, fins ara, cap dels companys de Garzón s'hi ha pronunciat públicament, la parella està més feliç que mai.

El company de Pedro Sánchez ha tingut molta sort en l'amor

Alberto Garzón i la seva dona es van conèixer el 2012 durant una conferència que el polític va fer a Ronda (Màlaga), poble natal d'Anna Ruiz. Des d'aleshores, el company de professió de Pedro Sánchez i la seva dona no s'han tornat a separar.

Després de graduar-se en Medicina per la Universitat de Sevilla, la mare d'Olivia i Chloe es va traslladar a la capital espanyola per treballar com a doctora a l'Hospital La PrincesaI el 2017 Garzón i Ruiz es van donar el 'sí, vull' a la localitat de La Rioja de Cenicero, on el ministre va passar gran part de la seva infància. Tan sols un any després, van donar la benvinguda a la seva primera filla i, ara, quatre anys més tard, han decidit convertir-se en família nombrosa.

▶️ Vídeo del dia