rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Cristina Pedroche es confessa sobre la maternitat: «No, no vull ser mare per ara, i potser en un futur tampoc»

La col•laboradora televisiva ha respost així a aquells que la pressionen per tenir un fill
Imatge d'arxiu de Cristina Pedroche. | Gtres.
 

 

Cristina Pedroche viu ficada de polèmica en polèmica. Des que va arribar al món de la fama, ha estat objecte de crítiques multitud de vegades degut al seu aspecte físic. La col·laboradora ha hagut de suportar tot tipus de comentaris i ofenses, fins i tot relacionades amb la seva manera de pensar sobre aspectes com la maternitat.

 

La presentadora ha intentat deixar clar diverses vegades que ser mare no és un dels seus desitjos més grans. De fet, fa temps ja es va crear una gran polèmica arran unes declaracions que Pedroche va fer, en les quals confessava que no volia tenir un fill perquè no volia compartir l’amor del seu marit, David Muñoz. Tampoc va ajudar a calmar els ànims que digués que «tindré un fill i l’estimaré moltíssim, però mai tant com a David».

 

Però sembla que Cristina Pedroche ha dit prou. Després de tantes crítiques, ha arribat un moment que no està disposada a tolerar-ne més. Ara, a conseqüència de les pressions que rep per part de tots aquells que voldrien que fos mare ja, ha declarat que «no, no vull ser mare per ara, i potser tampoc en un futur».

Cristina Pedroche ja està farta

Pedroche ha aprofitat una publicació on surt donant el biberó a un bebè per tal de deixar clar el seu punt de vista. «Que preciós és Diego! M’encanta estar amb ell, veure com creix, la seva rialla, com n’és, de simpàtic, les seves galtes...» eren les paraules utilitzades per la col·laboradora per iniciar el text.

 

 

Però la presentadora no és va quedar aquí, i va prosseguir amb unes paraules força menys dolces: «Arran els comentaris que he rebut, encara que jo no hagi preguntat res, us diré... No, no és meu, és de la bella María Costa. No, no crec que estigui en una època boníssima per a ser mare».

 

Pedroche anava més enllà, i va continuar expressant-se de la següent manera: «No, no crec que al final se’m ‘passi l’arròs’. No, no crec que m’hagi de sentir més completa per tindre un bebè. No, encara que em casés fa gairebé dos anys, no tinc per què ser mare encara», per acabar amb una frase encara més contundent: «No, no vull ser mare per ara, i potser tampoc en el futur».

Pedroche, defensora habitual de la llibertat de les dones

De sempre, Cristina Pedroche s’ha volgut mostrar com una gran defensora de les persones i, en especial, de les dones. Almenys així ho ha reivindicat amb el seu cos i els seus atrevits i transparents looks.

 

Cristiana Pedroche amb el seu vestit de Cap d'Any | pronovias
 

 

«De veritat, deixem que cada dona faci el que vulgui amb la seva vida, i deixem de pressionar-les. La maternitat és una opció que cada dona ha de poder escollir lliurement», sentenciava finalment la col·laboradora. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris