ÚLTIMA HORA

Un home mata la seva dona a Sant Joan Despí i és detingut quan volia fugir a l'aeroport del Prat

URGENT

Mor una nena de 14 en un accident amb un cavall al Vallès

Pelayo Díaz i Andy McDougall celebren el seu casament

Alaska i Mario, Dulceida, Paula Echevarría o Mónica Cruz han estat alguns dels famosos convidats
Pelayo Díaz i la seva parella, Andy McDougall | Cedida

 

Aquest dissabte 22 de setembre Pelayo Díaz i la seva parella Andy McDougall per fi s'han casat. Tots dos esperaven el dia amb moltes ganes i l'expectació creada al voltant de l'esdeveniment també era molt gran. De fet, fins i tot havien creat el seu propi hashtag pel dia del seu casament: #pelandy. A través d'ell els seus seguidors van poder seguir tot el que passava a l'enllaç i felicitar-los per l'especial moment.

 

Només iniciar-se el dia, Pelayo ja compartia a través de Twitter un missatge que deia: «M'he despertat a l'hotel amb el meu millor amic, però sense tu. Veus, al final serem un matrimoni clàssic i tot. Ens veiem al casament amor!».

 

 

En un lloc secret

El lloc del casament no s'ha conegut fins que ha tingut lloc l'esdeveniment, el que sí que se sabia era que seria a Madrid. Finalment ha estat a una finca situada als afores de Madrid on hi han acudit unes 200 persones que han estat de celebració durant tot el cap de setmana.

 

Entre tots els convidats hi ha hagut molts vips: Hiba Abouk, Mónica Cruz, Marta Torné, Rossy de Palma, Bibiana Fernández, Alaska i Mario Vaquerizo, Paula Echevarría o la influencer Carla Hinojosa, entre molts altres. Cap famós es volia perdre el gran esdeveniment.

 

 

 

Una relació curta però intensa

Pelayo va conèixer la seva actual parella fa només deu mesos, però aquest temps ha sigut suficient per crear una relació plena d'amor i complicitat, cosa que els ha portat a celebrar un casament tan aviat. Podria dir-se que va ser amor a primera vista, fa només uns mesos que van anar a viure junts i ara ja formen un matrimoni. De fet, durant els primers mesos de relació Pelayo va anar fins a Argentina per conèixer la família d'Andy, una cosa molt significativa.

 

 

L'altre gran amor de Pelayo, David Delfín

Tot i que ara Pelayo és molt feliç amb la seva actual parella, no es tracta del seu primer gran amor, i és que l'estilista va mantenir una llarga relació amb el dissenyador David Delfín, però el de Màlaga va morir el passat mes de juny de càncer. Sobre aquest tema, Pelayo encara en parla, de fet, assegura que és una cosa de la qual parla de forma recorrent amb la seva actual parella, ja que entén l'amor que van tenir.

 

«Andy em pregunta per tu en cada ocasió que pot i m'acaricia i em somriu en veure el molt que ens vam estimar. I llavors torno a entendre que vam ser afortunats d'estar en la teva vida. De fer un tros de camí junts. Gràcies David, potser no t'ho vam dir a temps, però tu vas canviar el món, ens vas canviar a tots», va escriure fa poc al seu Twitter.