Pelayo Díaz i Andy McDougall van celebrar una boda temàtica

Tot i el secretisme de l'enllaç, alguns detalls s'han acabat fent públics

 

Pelayo Díaz | Cedida

 

Tot i l'enorme secretisme que ha envoltat el casament de Pelayo Díaz i Andy McDoguell, finalment han acabat sortint a la llum alguns detalls d'aquest casament, que per a molta gent ha estat un dels esdeveniments de l'any. De fet, els mateixos protagonistes van crear un hashtag a Twitter el dia del seu casament perquè aquells que volguessin poguessin opinar sobre el casament.

 

Una de les coses que s'ha pogut saber que es va tractar d'una boda temàtica. Concretament, la cerimònia es va inspirar en l'obra literària 'Alícia al País de les Meravelles'. Així doncs, els convidats van ser rebuts per un comitè de cartes inspirades en la temàtica de la novel·la.

 

Una entrada des de l'aire

L'arribada dels nuvis tampoc va ser gens habitual, ja que la parella va arribar baixar d'un helicòpter per fer la seva entrada triomfal. Una celebració digna d'un conte de fades, i és que Pelayo també és conegut com a Prince Pelayo. Els dos, a més, anaven vestits amb unes corones que continuaven el joc de la decoració del casament.

 

D'altra banda, els convidats, que van arribar al lloc de la cerimònia en autobús, van haver de deixar els seus telèfons mòbils perquè ningú pogués fer una fotografia. Així doncs, les úniques imatges de la celebració que han sortit a la llum són les que alguns dels convidats s'havia fet prèviament lluint els seus estilismes.

 

Convidades al casament de Pelayo i Andy | cedida

 

El menú de la boda

Tot i que no ha sortit a la llum que van menjar, el que s'ha pogut saber és que els nuvis van poder escollir entre dues opcions. La primera d'elles la de 'Boda Premium', que costava 135 euros, i incloïa el menú, quatre hores de barra lliure, el ressopó i les cadires i estovalles a gust. La segona opció era la 'Boda Premium +deco' que incloia tot l'esmentat anteriorment a més de carro de begudes de benvinguda, cartelleria i papereria, entre altres coses.

 

Pel que fa a la música, la cerimònia la va amenitzar la Banda de Gaites Villa de Xixón, un conjunt de gaites asturianes que recordaven els orígens de Pelayo. A més, també hi va haver música electrònica de la mà d'un DJ, Gerard Estadella, un famós fotògraf amic de Pelayo que també va voler ser present a l'enllaç matrimonial de l'estilista amb Andy McDougall.

 

Lluna de mel a Madrid

Pelayo Díaz i Andy McDougall ens tenen acostumats a compartir la seva felicitat a través de les xarxes socials i la seva lluna de mel no podia ser una excepció. Així, Pelayo va publicar una imatge a la terrassa de la seva habitació en un luxós hotel de Madrid: «Chechking out. Després d'un cap de setmana com un rei m'acomiado de Santo Mauro Hotel». Ara, el següent pas de la parella és convertir-se en pares, un desig que han manifestat en alguna ocasió.

 

Més notícies de la categoria Cor