URGENT

🚨 El jove ferit per una pilota de goma perd l'ull

ÚLTIMA HORA

🔴 Els Mossos carreguen per desallotjar la C-65 al Gironès

Pelayo Díaz confessa tenir molt present David Delfín

El conegut dissenyador, que va morir l'any 2017, encara és molt present en la memòria de l’estilista, amb qui va mantenir una relació
L'estilista Pelayo Díaz fou parella de David Delfín en el passat | Cedida

 

Ara fa un any, el creador David Delfín deixava de viure a conseqüència d’un càncer cerebral. Tal com informa ‘La Coctelera’, Pelayo Díaz, parella del dissenyador durant un temps, va confessar que el recordava cada dia i li va rendir un homenatge a través de les xarxes socials.

 

En el primer aniversari de la mort del dissenyador, el famós ‘influencer’ i estilista de ‘Cámbiame’ va escriure un missatge en el seu compte d’Instagram en record de Delfín, qui fou parella de Pelayo quan aquest tenia 20 anys. Tot i que està casat amb Andy Mcdougal i se sent molt feliç, Pelayo va confessar que té el dissenyador molt present.

 

 

 

Tombat, sense samarreta, i ensenyant un tatuatge referent a Delfín; així és com apareix Pelayo en la fotografia, que va acompanyar de les següents paraules: «Segueixes aquí. En cada ceràmica bonica, en cada onada del mar, en cada reflex del sol, en cada cremallera volandera [...] vam ser afortunats d’estar en la teva vida. De fer un tros del camí junts. Gràcies David, potser no t’ho vam dir a temps però tu vas canviar aquest món, ens vas canviar a tots. Espera’ns a l’altra banda del camí, hi ha moltes coses que et vull explicar».

 

 

«Em va fer lluitar pel que sempre havia somiat»

La relació amorosa que van mantenir David Delfín i Pelayo Díaz va començar quan aquest havia complert 20 anys. Tot i la diferència d’edat entre els dos, l’estilista de Telecinco va afirmar en una entrevista que va ser una relació madura i afectiva: «Amb ell ho tenia tot, em donava igual el que pensés la gent. No se’m va pujar al cap, David va ser molt important com amic, es va preocupar perquè acabés la carrera i em va fer lluitar pel que sempre havia somiat»

 

Pelayo i David Delfín, amics després de la seva ruptura | CatalunyaDiari.cat

 

El final de la relació no va ser gens tràgic, assegurava Pelayo: «No va ser una cosa dramàtica o per terceres persones, senzillament quan alguna cosa ja no et compensa s’acaba sense donar més motius». Tot i la ruptura, que va ser el 2004, els dos creadors van seguir essent bons amics. Posteriorment, David Delfín rebia el diagnòstic d’un càncer cerebral, contra el que va estar lluitant fins el 2017.

 

Bimba Bosé i David Delfín: un any de la seva mort

En el primer aniversari de la mort del dissenyador, molts dels seus amics van voler recordar-lo, com per exemple Alaska, que va publicar una fotografia de l’artista amb les següents paraules: «Et recordo sempre. Un any sense tu, tot i que segueixes aquí, en els nostres pensaments de cada dia, així de guapo»

 

 

El juny de 2018 feia un any que Delfín expirava com a conseqüència del càncer cerebral que li van diagnosticar; va morir just uns mesos després que Bimba Bosé, la seva musa i gran amiga, també ho fes a causa d’un càncer de pit.

 

Comentaris