IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Pelayo Díaz escriu un emotiu missatge de comiat a David Delfín: «T'has endut un bon tros de mi amb tu»

L'estilista de 'Cámbiame' s'ha mostrat molt afectat per la mort del que era el seu «gran amor»

 

David, has sido la persona más maravillosa que he conocido en mi vida. Te vas pero me dejas tantos recuerdos felices, tantas risas juntos, tantas miradas cómplices, tantos viajes, tantos momentos secretos. Siempre tirando de mi mano, siempre abrazándome antes de que te lo pidiera. Todos saben que tenias un gran talento pero eras aún más especial como persona. Has unido a tanta gente, gracias a ti somos tantos los amigos que nos hemos conocido y que nos queremos porque tú nos presentaste. Te voy a recordar siempre, nunca te voy a olvidar Tesoro mío. Mi Teniente, mi Capricho Andaluz, mi Nobody. No encuentro el significado a tanto dolor. No entiendo que sentido puede tener que alguien como tú nos deje tan pronto. Eras valiente, fuerte y no temías a nada ni a nadie. Y cuanto me has enseñado sin que te dieras cuenta pero he tomado nota de todo David. Cuando hablabas se me paraba el mundo, cuando me tocabas se me paraba el corazón pero cuando me miraste con aquellos ojos por primera vez me robaste el alma David... Te has llevado un buen pedazo de mi contigo, amor de mi vida. Solo puedo decirte, una vez más, gracias. Siempre tuyo. No-one #davidelfinforever

Una publicación compartida de Pelayo Díaz (@princepelayo) el

«David, has estat la persona més meravellosa que he conegut a la vida. Te'n vas, però em deixes tants records feliços, tantes rialles junts, tantes mirades còmplices, tants viatges, tants moments secrets (...) Quan parlaves se m'aturava el món, quan em tocaves se m'aturava el cor, però quan em vas mirar amb aquells ulls per primera vegada em vas robar l'ànima, David ... T'has emportat un bon tros de mi amb tu, amor de la meva vida. Només puc dir-te, un cop més, gràcies». Amb aquestes emotives paraules, Pelayo Díaz s'acomiadava de qui va ser el seu gran amor, el dissenyador David Delfín, que moria aquest dissabte víctima d'un càncer.

L'estilista de 'Cámbiame' i David Delfín van mantenir una relació sentimental fins al 2014, any en el qual van decidir seguir per camins separats. La notícia de la seva ruptura va impactar tothom, però els seus camins mai es van separar del tot, ja que van compartir una gran amistat i van continuar en el seu mateix grup d'amics. A més, també van ser companys en l'àmbit professional, ja que Pelayo treballava braç a braç en els projectes del dissenyador, arribant fins i tot a encarregar-se dels accessoris que van lluir les models en la qual va ser l'última desfilada de David Delfín. I és que tant en el terreny personal com en el professional, Pelayo i David sempre han estat molt units.

D'altra banda, des que va sortir a la llum la malaltia del dissenyador, l'estilista de 'Cámbiame' ha enviat públicament missatges d'ànim i força a qui va ser la seva exparella. Visiblement afectat, Pelayo acudia aquest diumenge a la capella ardent de David Delfín, que s'ha ubicat al Museu del Vestit de Madrid. El dissenyador malagueny, de 46 anys, moria després d'una llarga lluita contra tres tumors cerebrals que l'havien afectat la mobilitat i la parla. A causa de la gravetat del seu estat, el modista havia deixat de rebre tractament de quimioteràpia el passat mes de maig.


Comentaris

envia el comentari