Pelayo Díaz escriu un emotiu missatge de comiat a David Delfín: «T'has endut un bon tros de mi amb tu»

L'estilista de 'Cámbiame' s'ha mostrat molt afectat per la mort del que era el seu «gran amor»

 

«David, has estat la persona més meravellosa que he conegut a la vida. Te'n vas, però em deixes tants records feliços, tantes rialles junts, tantes mirades còmplices, tants viatges, tants moments secrets (...) Quan parlaves se m'aturava el món, quan em tocaves se m'aturava el cor, però quan em vas mirar amb aquells ulls per primera vegada em vas robar l'ànima, David ... T'has emportat un bon tros de mi amb tu, amor de la meva vida. Només puc dir-te, un cop més, gràcies». Amb aquestes emotives paraules, Pelayo Díaz s'acomiadava de qui va ser el seu gran amor, el dissenyador David Delfín, que moria aquest dissabte víctima d'un càncer.

L'estilista de 'Cámbiame' i David Delfín van mantenir una relació sentimental fins al 2014, any en el qual van decidir seguir per camins separats. La notícia de la seva ruptura va impactar tothom, però els seus camins mai es van separar del tot, ja que van compartir una gran amistat i van continuar en el seu mateix grup d'amics. A més, també van ser companys en l'àmbit professional, ja que Pelayo treballava braç a braç en els projectes del dissenyador, arribant fins i tot a encarregar-se dels accessoris que van lluir les models en la qual va ser l'última desfilada de David Delfín. I és que tant en el terreny personal com en el professional, Pelayo i David sempre han estat molt units.

 

D'altra banda, des que va sortir a la llum la malaltia del dissenyador, l'estilista de 'Cámbiame' ha enviat públicament missatges d'ànim i força a qui va ser la seva exparella. Visiblement afectat, Pelayo acudia aquest diumenge a la capella ardent de David Delfín, que s'ha ubicat al Museu del Vestit de Madrid. El dissenyador malagueny, de 46 anys, moria després d'una llarga lluita contra tres tumors cerebrals que l'havien afectat la mobilitat i la parla. A causa de la gravetat del seu estat, el modista havia deixat de rebre tractament de quimioteràpia el passat mes de maig.