rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Pelayo Díaz presumeix d''atributs' a Mallorca

L'estilista passa les vacances a Mallorca amb la seva parella
Pelayo Díaz, de vacances a Mallorca | Instagram

 

Pelayo Díaz ha tornat a fer-ne de les seves. L'estilista travessa un dels seus moments més dolços i especials al costat de la seva parella, Andy McDougall —amb qui passa l'estiu a Mallorca— i així ho ha volgut evidenciar amb la publicació d'una fotografia que ha deixat tothom bocabadat.

 

A la imatge en qüestió, doncs, el mateix Pelayo ha cridat l'atenció en presumir d'abdominals i en demostrar que pot presumir de quelcom més

 

Torna «el pelayón»

«Pelayón a la càrrega.. que sant Pere el beneeixi... en aquest cas, Andy McDougall», «Em sembla que t'has passat amb la pastanaga» o «Més d'aquestes fotos, per favor», són alguns dels comentaris més satírics que ha hagut de llegir l'excol·laborador de 'Cámbiame' a les xarxes. 

 

Publicació d'Andy McDougall amb Pelayo a Brasil  | Instagram

 

I és que no es tracta de la primera vegada que la parella de Pelayo Díaz fa referència als atributs de l'estilista. A principis de 2018, de fet, aquest ja va optar per presumir de parella penjant una imatge on s'hi podia veure Pelayo amb banyador i adjuntava: «El Pelayón»

 

Pelayo es casarà d'aquí a poques setmanes

Pelayo i Andy es donaran el «sí, vull» el proper 22 de setembre. La cerimònia, així mateix, se celebrarà a Madrid i hi haurà més de 200 convidats. «Serà una gran boda, hi haurà més de 200 convidats i vull que hi sigui tothom», va comentar el col·laborador de TVE mentre afegia: «Hi haurà convidats de tota mena i, evidentment, gant amb qui he compartit molts anys de carrera». 

 

Andy Mc Dougall i Pelayo Díaz | Instagram @princepelayo

 

Per cloure la seva declaració sobre la boda, finalment, el mateix Pelayo va explicar: «Espero que la gent no tingui temps ni per menjar, perquè els faré anar de bòlit». De moment, però, Pelayo gaudeix d'unes merescudes vacances a Mallorca amb la seva parella i, com ja ha evidenciat, presumint altra vegada del seu físic. 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris