Peñafiel, sobre la reina Letícia: «Odia els animals i va matar el gos d'en Felip»

La periodista Pilar Eyre ja va insinuar-ho fa un temps
Letícia acariciant un gos amb Camila Parker i Esperanza Aguirre | Gtres

 

La pressió mediàtica sobre la reina Letícia no cessa. Si la setmana passada molts mitjans la va posar al focus per evitar que la reina emèrita Sofia es fes una fotografia amb les seves nétes, Letícia segueix ocupant la palestra informativa. Aprofitant la ben entesa , el periodista Jaime Peñafiel ha tornat a aparèixer per carregar durament contra la reina. 

 

Després de titllar-la de 'Barbie' i de maquillar la seva filla com una «Lolita», el periodista va tornar a irrompre a la Casa Reial explicant quelcom que temps enrere ja havia insinuat Pilar Eyre.

Letícia va fer fora de la Zarzuela el gos d'en Felip 

 

Eyre ja va confessar en una entrevista en ‘El Nacional’ que «Letícia, fins i tot, havia arribat a expulsar el gos de Felip de la Zarzuela. Les famílies reials o els presidents dels Estats Units sempre tenen gossos i sobta que ells no en tenen cap ni un». Finalment, però, la mateoxa Eyre va remarcar que «no són animalistes, però en Felip va als toros».

 

Peñafiel, però, ha anat un pèl més enllà i acusa Letícia d'haver tancat la presència canina a palau. I és que, anys enrere, cada membre de la família acostumava a tenir un gos.

 

Felip, de fet, va tenir primer en «Balú» —un terrier— i més tard, «Puskin» —un schnauzer—. La seva germana Elena, d'altra banda, tenia un Golden retriever anomenat «Bruixota», i la seva germana Cristina un teckel, en «Gringo».

 

La Família Reial, anys enrere | Cedida

 

«Puskin», el gos d'en Felip

Felipe i Puskin tenien una relació d'allò més especial, segons el periodista. «Quan en Puskin intuïa que Felipe marxava de viatge, començava a tenir problemes d'estómac i vomitava amb freqüència», relata Peñafiel mentre remata: «L'aleshores príncep no cridava a ningú del servei per recollir els vòmits, ho feia ell mateix».

 

L'arribada de Letícia a la Casa Reial va fer canviar-ho tot. «Quan el 2004 es casen, Letícia va prohibir que el gos dormís al seu dormitori perquè aleshores no podia ni veure ni gossos, ni gats».

 

«En Felip ho va passar molt malament», tanca el periodista mentre explica: «Quan van expulsar el pobre gos de casa, aquest va haver d'integrar-se a les muntanyes que envolten la Zarzuela. Possiblement, moriria de fred o atacat pels senglars».

 

El rei Felip amb el seu gos quan era petit | Cedida