ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma gairebé 20.000 nous contagis i 401 defuncions més per coronavirus

Peñafiel parla sense embuts sobre els secrets de la Família Reial

El cronista de la Casa Reial ha parlat sobre les penúries econòmiques dels començaments i les infidelitats de Joan Carles, entre altres temes sorprenents

Jaime Peñafiel desvela grandes secretos de la familia real
Jaime Peñafiel revela grans secrets de la Família Reial | Telecinco

La Família Reial torna a estar en boca de tothom. Ara ha estat el torn de Jaime Peñafiel, el veterà periodista ha concedit una entrevisa a la revista '10 minutos' on s'ha explaiat parlant sobre una temàtica de la qual n'és tot un expert: la Monarquia. Durant molts anys ha sigut el cronista de la Casa Reial i ha tingut accés a moltes informacions que no precisament han de ser bones i en més d'alguna ocasió no han deixat precisament en bona posició la familia del rei emèrit Joan Carles. 

Inicialment la Casa Reial tenia pocs diners

Ara Peñafiel ens apropa una mica més a tot l'entramat de secrets que s'amaguen darrere els habitants del Palau de la Zarzuela. En l'àmbit econòmic ha sorprès veure com en els primers anys la Casa Reial comptava amb un pressupost ben diferent al d'ara, devien conformar-se amb 75.000 pessetes.

El periodista ha especificat que «amb elles s'havia d'abonar el servei, el menjar... en fi, una misèria. Els controlaven les Coca-coles que es prenien». Tot i ser anys molt difícils, segons ha explicat Peñafiel, la reina Sofia va mantenir-se sempre al costat del seu marit, es va casar molt enamorada, però «ell, ni si, ni no».

La desaparició d'Eva Sannum

Un altre tema que també crida l'atenció és la relació que va tenir Felip VI amb Eva Sannum i el cronista reial ha parlat sobre la seva sobtada i estranya desaparició de tots els mitjans de comunicació: «A mi m'agradaria saber si li van pagar a Eva Sannum o no perquè desaparegués. Això solament ho sap Fernando Almansa. I és que al Rei li va faltar valor per parlar amb el seu fill. Que li apartessin de la dona que estimava va suposar un cop duríssim per a Felipe VI».

Eva Sannum cuando era novia de Felipe VI
Eva Sannum va ser parella de Felipe VI | Gtres

 

La va estimar molt, però no la va saber protegir com sí ho va fer amb Letícia. L'actual rei es va deixar endur pel que sentia sense pensar en tot el que hi havia en contra la seva relació amb la jove sueca, que provenia de classe humil, era filla de divorciats i, per si no fos poc, havia posat en roba interior en una revista. Gens acceptable en aquells temps

Tanmateix, tot indica que finalment Felip va aprendre dels seus errors envers la seva relació amb Eva Sannum i va actuar de manera molt diferent quan es va trobar en una situació similar amb Letícia: «Això és el que hi ha, o accepteu o renuncio al tron». Un ultimàtum tan fort que fins i tot l'actual rei va abandonar els seus pares durant la festa nacional perquè estava als Estats Units amb Letícia i va negar-se a tornar.

Clarament la relació entre Felip i Letícia ha provocat molts rumors i que la Casa Reial tronotllés, sobretot amb els àudios de Villarejo que van provocar que el rei Joan Carles li demanés que es divorciés. 

Les infidelitats del rei emèrit

Tothom coneix de sobra la polèmica relació que mantenen el rei Joan Carles i la reina Sofía, amb les diverses infidelitats durant el matrimoni i, fins i tot, abans. Per exemple amb Olghina de Robilant, una comtessa de la qual es va enamorar i amb la qui es va ficar al llit quan estava per demanar la mà de Sofia. Però aquest només és un dels tants episodis de la vida amorosa del rei emèrit. A més a més, la reina el va enxampar amb una altra.

La condesa Olghina Nicolis de RobilantLa comtessa Olghina Nicolis de Robilant | Getty

La reina Sofia va voler fer una visita sorpresa al rei mentre estava de caça i li va sorprendre trobar la finca sense la seguretat típica que normalment envolta un rei. Les seves sospites es van fer realitat quan, després de recòrrer una a una totes les habitacions de la casa, va trobar el seu marit en una situació que no deixava lloc a cap dubte.

Llavors ella va marxar amb la seva mare, la seva germana i els seus tres fills a Madràs, a la Índia. La situació va ser tan greu que van demanar que Peñafiel fos el mediador: «Jo no podia prestar-me a aquesta farsa perquè la reina es va anar per no tornar, però les pressions van ser tantes que al final va tornar».

  • Notícia original de 'La Coctelera': Peñafiel desvela «grandes secretos» sobre la Familia Real.

Comentaris

envia el comentari