Imatge de 'La reina d'Espanya'

Penélope Cruz i la reina Letícia, història d'una gran amistat

La seva sorprenent relació va sortir a la llum el 2016, però és una amistat que es remunta anys enrere

La reina Letícia i l’actriu Penélope Cruz són amigues, sí. L’any 2016 sortia a la llum aquesta particular relació entre dues persones que sembla que tinguin poc a veure una amb l’altre; doncs, el que s’ha sabut és que aquesta amistat és de llarg recorregut i s’ha forjat a còpia del temps.

La seva amistat va transcendir a la llum pública arran de la pel·lícula ‘La reina de España’, en la qual Penélope encarnava la reina Isabel la Catòlica.  Letícia es va presentar un dia al rodatge i va xerrar animadament amb tot l'equip i també amb l'actriu d'Alcobendas, a qui va regalar un llibre.

 

 

Després va estar parlant i  passejant amb Penélope i inclús es van captar moments en què s’agafaven del braç, mostrant-se especialment afectuoses. L'actriu es va pronunciar respecte a aquell moment: «Ha estat una visita molt maca i especial, molta gent no sabia que vindria i veure la cara que van posar tots va ser genial. Letícia dóna molt de suport al cinema, li encanta i ha estat encantadora. Ha estat el punt final perfecte del rodatge», explicava llavors. 

 

Mònica Cruz va confirmar la seva amistat

A les dues les uneix la seva passió pel cinema i també la prudència amb què encaren les seves vides. La germana de Penélope, Mónica Cruz, confirmava la seva amistat: «Sí, és clar, són amigues i no és la primera vegada ni l'última que se les veurà juntes», va dir després del moment que van protagonitzar en la set de rodatge de la pel·lícula de Fernando Trueba.

 

El rei Felip VI i la reina Letícia, durant un dels seus actes
El rei Felip VI i la reina Letícia, durant un dels seus actes | CatalunyaDiari.cat

 

Tot i que encara no les hem vist juntes en cap acte oficial, aquesta trobada la tenim assegurada a l’entrega de les medalles d’or a les Belles Arts del pròxim any, corresponent als candidats de 2018, entre els quals figura com a premiada pel seu treball, l’actriu Penélope Cruz.

 

Juntes de concert

Ambdues celebritats han compartit moments juntes que no han transcendit als mitjans perquè es mantenen en secret. Ara bé, el seu gust pel  grup de música U2 les va portar a coincidir en el concert que aquest va realitzar el 2015 a Barcelona. Allí van assistir-hi juntes i amb Javier Bardem, marit de Penélope.

 

Grup U2, en un concert de 2017
Grup U2, en un concert de 2017 | Xarxes Socials 'U2'