Imatge de Cristina Serra i Pep Guardiola en un photocall en un acte a Manchester, al Regne Unit.

Pep Guardiola i Cristina Serra: per què es van casar en secret després de 20 anys

La cerimònia va ser molt discreta i íntima

Pep Guardiola i la seva dona, Cristina Serra, han anat construint al llarg dels anys una preciosa família. Fent vida a Manchester, Guardiola i és un citizen més. La família, així mateix, s'ha adaptat d'allò més bé a Anglaterra i, de moment, no tenen plans de tornar a Catalunya. 

Els Guardiola han estat sempre de mantenir una vida discreta. Tret de la Maria —la filla de Guardiola, que és influencer— la resta de la família sempre ha estat molt de mantenir en secret la seva vida familiar. 

Una bona mostra és la boda en secret que Pep Guardiola i Cristina Serra van fer el 2014. Aquell estiu, la parella va agafar per sorpresa a tothom en casar-se en secret en una cerimònia íntima. Després de 20 anys junts, la gent obviava que estiguessin units en matrimoni o no, i resulta que no van passar per l'altar fins al maig d'aquell mateix any.

Un matrimoni civil i informal

Tal com va publicar l'Ajuntament de Matadepera, l'exentrenador del Barça i la seva parella van contraure matrimoni en la més estricta intimitat al mateix ajuntament. Es va celebrar en aquella localitat perquè Guardiola era amic del jutge de Pau substitut de Matadepera, en Francesc Duch. 

Els nuvis van arribar a l'Ajuntament prop de les nou i mitja del matí acompanyats pels seus pares i els seus tres fills, Maria, Màrius i Valentina. La cerimònia civil va durar mitja hora i en sortir els mitjans de comunicació ja estaven esperant a la porta per a fer-los fotografies.

Imatge de Pep Guardiola i Cristina Serra a l'Ajuntament de Matadepera
Pep Guardiola i Cristina Serra entrant a l'Ajuntament de Matadepera | Ajuntament de Matadepera

Pep Guardiola vestia un pantaló fosc, un jersei color beix i una camisa blanca, mentre que Cristina Serra es va decantar també per un look sport, igual que els convidats.

Els preparatius per la cerimònia els van començar a fer discretament des de la seva casa a Alemanya, on estaven residint en el moment perquè el tècnic estava entrenant el Bayern Munich. 

Rumb a Marràqueix

A la cerimònia hi van assistir uns deu convidats i no va haver-hi celebració posterior. Això sí, Guardiola va llogar un avió per a 60 persones i els va portar cap a un hotel de luxe de Marràqueix. Entre els assistents, hi havia l'exjugador blaugrana Guillermo Amor, el cantautor Lluis Llach , l'escriptor i cineasta David Trueba i el seu agent Josep Maria Orobitg.

Es van allotjar durant tres dies al famós hotel Amanjena, on Paulina Rubio es va refugiar després de la seva ruptura amb Colate Vallejo-Nágera. Guardiola va proporcionar en tot moment seguretat als seus convidats,  amb guardaespatlles que els van permetre moure's amb facilitat i discreció per tota la ciutat.

Imatge de Pep Guardiola i la seva dona, Cristina Serra
La celebració va ser tot un èxit | GTRES

Finalment, tots van gaudir d'aquella magnífica celebració del casament a la marroquina, i Guardiola i Serra van tornar a casa oficialment com a marit i muller.