Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Pepe del Real

Pepe del Real dona una notícia que amarga la nit de Nadal de José Fernando

Pepe del Real no té bones notícies per als Ortega

Pepe del Real no té bones notícies per a José Fernando. Després de setmanes desapareguda del focus mediàtic, la seva germana Gloria Camila ha tornat per donar a la seva família, per endavant, un regal de Nadal.

Després de la seva sortida de Pesadilla en el paraíso, la 'influencer' va decidir desaparèixer del mapa en assabentar-se de tot allò que havia succeït en la seva absència. Per això, i en veure com de malament ho estava passant el seu pare per totes les declaracions d'Ana María, la noia va optar per no alimentar més la polèmica.

Pepe del Real al centre de la polèmica

Tanmateix, aquesta retirada de la col·laboradora de televisió ha durat molt poc. Aquest diumenge, 18 de desembre, el plató de Fiesta es va incendiar després de les inesperades confessions de Saúl Ortiz i Alexia Rivas. Els dos companys de professió de Pepe del Real van assegurar que, tant Mari Carmen Ortega com Gloria Camila han estat criticant la dissenyadora a l'esquena.

Tal com va revelar Ortiz, la tia de José Fernando va dir que Aldón no ha fet altra cosa que tacar el cognom Ortega en públic. Per la seva banda, Rivas va fer pública una conversa que va mantenir amb totes dues fa uns mesos, mentre treballava a Ya son las ocho.

«Com sabeu, jo he treballat amb Gloria Camila i un dia va venir acompanyada de Mari Carmen. Jo vaig al·lucinar força de la manera que van parlar d'Ana María, no la van deixar en molt bon lloc. Parlaven malament de tu», va confirmar la companya de feina de Pepe del Real. Com calia esperar, les reaccions per part d'aquest conegut clan no van trigar a arribar. Tot just fer pública aquesta informació, la germana del torero va entrar en directe per desmentir tot allò que s'havia dit.

Gloria Camila Ortega
Pepe del Real fa públic el darrer missatge de l'exconcursant de 'Pesadilla en el paraíso'. | GTRES

Ara, Pepe del Real ha deixat sense paraules tota l'audiència de El programa de Ana Rosa en fer públiques les darreres declaracions de la filla d'Ortega Cano. Tot apunta que no li han semblat gaire bé les paraules que va pronunciar la seva companya de plató.

Pepe del Real té el pitjor regal per als Ortega

Aquest dilluns, 19 de desembre, Pepe del Real ha entrat en directe a El programa de Ana Rosa per compartir amb tota l'audiència de Telecinco quina ha estat la reacció de Gloria Camila, després de tots els atacs que ella i la seva família van rebre a l'últim programa de Fiesta.

Segons ha revelat el periodista, la 'influencer' va utilitzar les xarxes socials per pronunciar-se públicament. «Feia molt que vivia apartada, però jo crec que ahir, en parlar la família d'Ortega Cano, s'hi ha volgut pronunciar», ha assegurat el comunicador. Tot seguit, Pepe del Real ha mostrat el missatge que la televisiva ha compartit amb tots els seus seguidors d'Instagram. Sens dubte, la pitjor parada ha estat Alexia Rivas: «Ets una mentidera, però de les grans, estimada. Vas al sol que més escalfa», ha començat dient en una de les històries.

A més, la companya de Pepe del Real ha assegurat que fora de càmeres es porta bé amb ella i «parlem de tot» i després, públicament, «vas de 'carrasquista', d'antiFlores, de defensora de tot el mal i opines més perquè la majoria del públic aplaudeixi».

D'altra banda, la 'influencer' també ha criticat el programa i ha assegurat que: «interessa més tenir una víctima al plató i la impotència personificada per telèfon per així mantenir i pujar audiència». A més a més, abans d'acomiadar-se dels seus seguidors, ha assegurat que el seu pare ja és «majoret per decidir i fer per si mateix les coses».

«Esteu enfonsant cada cap de setmana una família de la qual no sabeu ni la meitat de la missa, però el millor és la ignorància i que us quedeu amb el dubte», ha dit molt enfadada. Per acabar, ha puntualitzat que «a moltes allà assegudes tampoc els agradava la tele i no hi estan fa una hora, sinó mitja vida». 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp