Primer pla de Pepe Navarro.

Pepe Navarro s'assabenta de la nova feina del seu fill Alejandro fora del país

Alejandro Reyes, fill d'Ivonne Reyes i Pepe Navarro, ha iniciat una nova aventura professional

Alejandro Reyes decidia abandonar Espanya durant un temps després de tot l'enrenou que van protagonitzar els seus progenitors. Ara, ha tornat de vacances amb un projecte important: la seva nova marca 'King Art'.

El fill d'Ivonne Reyes es considera un apassionat de la moda i per això ha decidit embarcar-se en aquest nou projecte empresarial. El jove ho afronta amb tota la il·lusió del món, i amb ganes de demostrar-ne tot el potencial.

Alejandro Reyes i el seu nou projecte empresarial

El diari El Español ha pogut parlar amb el jove empresari sobre la seva marca 'King Art'. Un projecte que en paraules d'Alejandro es tracta de «roba urbana i amb estil de carrer». Principalment dessuadores, pantalons i jerseis.

A la mateixa entrevista, també esmentava què va ser allò que el va animar a llançar-se en aquest nou camí: «Va ser força simple, la veritat. Estàvem prenent alguna cosa la meva mare, un parell d'amics i jo. Vam començar a parlar de moda i jo quan era petit vaig pensar fer alguna cosa. Quan amb 15 o 16 anys et donen una paga per emprendre alguna cosa. Sempre he volgut fer unes dessuadores», explicava.

Així mateix, el jove és un apassionat del món de la interpretació. Alejandro continua amb els estudis d'art dramàtic: «Segueixo fent càstings per a fora i també alguns curtmetratges. Un acaba de rebre una nominació per a un festival de comèdia a Conca. Continuo amb la meva carrera artística, però estic més enfocat als Estats Units per al tema de cinema», comentava a El Español.

Pepe Navarro es va posar en contacte amb Alejandro el mes passat

El mes de juny passat El Programa de Ana Rosa assegurava que el presentador s'hauria posat en contacte amb Alejandro. Li havia enviat una carta en forma de burofax, on demanava que es fes una prova d'ADN fins a tres llocs diferents.

Primer pla de Pepe Navarro a Telecinco
Pepe Navarro va intentar posar-se en contacte amb Alejandro | Telecinco

En aquest mateix burofax, el que fos presentador del ja extingit Esta noche cruzamos el Mississippi oferia a Alejandro Reyes, sotmetre's a una prova d'ADN fins a tres clíniques diferents: una triada pel jove, una altra per ell, i una altra per un tercer aliè a ells, comentaven al programa.

Al llarg de la carta emesa per Pepe Navarro, es demanava que Alejandro renunciés a l'herència que, com a fill seu, li correspondria una vegada mort el periodista.

Tanmateix, l'ara empresari va assegurar al mateix programa que no volia res del seu pare. «S'ofereix a anar amb ell a un notari per fer que, el dia que ell falti, perquè no tingui accés a tot el seu patrimoni», comentava una de les periodistes a El programa d'Ana Rosa.

La tensa trobada entre Pepe Navarro i Ivonne Reyes

El passat 2 de juny, Pepe Navarro i Ivonne Reyes van ser citats davant el jutge. D'aquesta manera, la batalla judicial que feia anys que lliuraven les dues parts, tornava a imposar-se.

Ivonne Reyes a 'Viva la vida'
Ivonne Reyes i Pepe Navarro es van veure les cares als jutjats| MEDIASET

Portaven sense veure's des de l'any 2016. Així doncs, sis anys han hagut de passar perquè tots dos es tornin a veure les cares. I el motiu va ser degut a la denúncia interposada per Ivonne a Pepe al·legant una sèrie d'insults cap a la seva persona.

En aquesta mateixa denúncia, la col·laborada de televisió va al·legar sentir-se vigilada i perseguida. Fins i tot va arribar a afirmar recentment en un programa de televisió que: «Vaig veure un cotxe sospitós i no és la primera vegada».