Pepe Navarro assegura que seguirà lluitant «fins que la veritat genètica coincideixi amb la veritat legal»

Ho ha explicat després de saber la decisió del Tribunal Suprem que manté intacta la sentència que determina que és el pare del fill d'Ivonne Reyes

Pepe Navarro no està conforme amb la decisió del Tribunal Suprem.  | Cedida

Ahir vam conèixer que la sentència que afirma que Pepe Navarro és el pare del fill d'Ivonne Reyes es manté ferma, després que el Tribunal Suprem desestimés la seva revisió, sol·licitada per la filla del presentador, Andrea Navarro. Però Navarro, com era d'esperar, no està conforme, ja que ha assegurat en una entrevista a ‘Vanitatis’ que la prova científica que es va realitzar la seva filla «és rigorosa i certa», la qual confirmaria que no és germana del fill de Reyes.

Ha explicat que la decisió del jutge és mantenir la sentència de 2012 com està, però no ha invalidat les proves de paternitat realitzades. «El Suprem rebutja el recurs, però no la prova científica i no varia la seva validesa», afirma. «Segons aquesta prova, la meva filla Andrea Navarro només té tres germans, Marlo, Layla i Darco» pel que Navarro assegura que «res ha canviat».

L'ex de la veneçolana ha confessat que «no sabem quin serà el següent pas», per la qual cosa de moment prefereix «esperar esdeveniments i no parlar del tema». Finalment conclou advertint: «seguirem fins que la veritat genètica coincideixi amb la veritat legal», ja que, «la veritat genètica és la que és», afirma.


Comentaris

envia el comentari