Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Pepe Navarro.

Pepe Navarro envia una carta al seu fill Alejandro amb dues peticions urgents

Pepe Navarro canvia d'estratègia i escriu la carta definitiva al seu fill

Pepe Navarro feia uns dies que estava tranquil i sense ser notícia. Després de les fastuoses noces de la seva filla gran, Andrea, el periodista s'ha estat recuperant de la festa i tornant a la normalitat.

També ha aprofitat aquestes últimes per prendre una inesperada decisió respecte al seu fill Alejandro Reyes.

Pel que sembla, Pepe ha decidit canviar d'estratègia i ha fet arribar a Alejandro un missatge via burofax. Segons El Programa de Ana Rosa, es tracta d'una carta que Pepe Navarro ha escrit per al seu fill i que va enviar al domicili del jove.

Allà viu amb la seva mare i amb la seva tieta i fins allà va arribar el document que es van negar a recollir tant Alejandro com qualsevol altre de la família.

Pepe Navarro ha intentat durant tot aquest temps fer arribar físicament la carta al fill.

Muntatge Pepe Navarro i Alejandro Reyes
Alejandro Reyes ja coneix les peticions que li ha tramès Pepe Navarro per carta. | Catalunya Diari

Un dels intents va tenir lloc fins i tot als jutjats, segons el programa televisiu. Allà Pepe va intentar donar la carta a l'advocada d'Ivonne Reyes perquè la fes arribar al jove. Aquesta també es va negar a agafar-la, i per això la missiva no ha pogut ser llegida encara pel seu destinatari.

Aquest gest es fa en un moment en què l'exnòvia de Pepe, Ivonne Reyes, no ha fet cap altre pas contra ell; si més no, públicament. Després de l'arxiu de la demanda que va interposar Ivonne contra ell, la presentadora es va emportar un cop molt dur quan el jutge va decidir que no hi havia causa judicial contra Navarro.

Pepe Navarro tramet un burofax a Alejandro Reyes amb dues peticions

Pepe Navarro agafa ara les regnes del seu conflicte familiar i decideix contactar amb Alejandro.

«Estimat Alejandro, t'escric aquesta carta després de llegir la teva entrevista, i lamento moltes de les coses que dius sobre mi. Sense ànim de polemitzar amb tu, no puc deixar passar els oferiments que fas en ella de forma pública, en nom de la veritat» . Així comença la missiva en què Pepe transmet dues peticions al seu fill Alejandro, segons l'exclusiva de Telecinco.

Els dos temes importants que tracta Pepe a la carta fan referència a les paraules d'Alejandro a l'entrevista que va fer a Lecturas el 28 d'abril.

Allà Alejandro afirmava que estava disposat a fer-se una prova de paternitat, però únicament al Centre de Toxicologia. Pepe li respon que accedeix a fer-se aquesta prova, tot i que ha d'anar acompanyada de dues proves més.

La segona prova haurà de fer-se al centre que Pepe proposi, i la tercera en un centre diferent, proposat per una persona neutral.

D'altra banda, Pepe també fa referència a les paraules del jove amb què manifestava que volia renunciar a l'herència del seu pare. Pepe s'ofereix a la carta a anar amb ell a un notari per formalitzar aquesta renúncia, si així ho desitja el seu fill.

Muntatge amb fotos d'Alejandro Reyes i Ivonne.
A Alejandro Reyes li toca respondre, després de rebre la carta de Pepe Navarro. | GTRES

 

Podria Pepe Navarro deixar de ser el pare legal d'Alejandro?

Pepe Navarro és el pare legalment reconegut d'Alejandro. Així ho va determinar un jutge i així serà fins que Pepe Navarro mori.

Segons el portal ConfiLegal, Pepe ja no pot fer res per revocar aquesta decisió judicial. No obstant això, sí que hi hauria una possibilitat que es fes enrere aquest reconeixement de filiació. S'hauria de fer una vegada Pepe hagués mort.

Després de repartir el testament del comunicador entre els seus fills, els altres fills de Pepe podrien declarar-se «perjudicats» en el repartiment de l'herència del seu pare pel fet que Alejandro també sigui beneficiari dels béns del seu pare.

En aquest cas, sí que hi hauria la possibilitat de demanar a Alejandro Reyes una nova prova d'ADN. En cas que el resultat fos negatiu, Alejandro perdria els seus drets com a fill de Pepe Navarro i la sentència que en aquest moment és vigent podria ser revocada. Cal recordar que Pepe Navarro sempre s'ha negat a fer-se una prova d'ADN, cosa de la qual ara es penedeix.