Pepe Navarro explica la seva història amb Ivonne Reyes a 'Mi casa es la tuya'

El presentador va aprofitar per a remarcar la seva versió
Pepe Navarro en el programa | Telecinco

 

Pepe Navarro va ser el convidat de Bertín Osborne en l'emissió d'aquesta setmana de 'Mi casa es la tuya' i va aprofitar l'ocasió per explicar la seva versió en el conflicte amb Ivonne Reyes per la paternitat del seu fill. Mentre cuinaven en l'espectacular casa d'Eivissa del presentador, Pepe va decidir explicar que amb ella sempre ha tingut bona relació, però que quan ella es va quedar embarassada «ja no tenia res a veure amb ella, era una relació paterno-filial». Va afegir que quan ella li va explicar que estava embarassada, ell li va preguntar si necessitava ajuda i si li feien falta diners. En aquell moment, Navarro li va proposar a l'actriu fer un programa de televisió de seguiment de l'embaràs de què va arribar a parlar amb directius d'Antena 3. 

Però poc després, Navarro es va trobar amb la bomba de l'exclusiva que havia venut Ivonne Reyes a una revista, revelant el seu estat, i el projecte del programa es va esfumar. Llavors, la veneçolana va decidir iniciar el procés judicial per a determinar qui era el pare del seu fill, i la negativa de Pepe Navarro a fer-se la prova d'ADN va resultar la clau perquè el tribunal dictaminés que, efectivament, ell era el pare. Navarro va reconèixer en l'entrevista que no voler fer-se la prova va ser un error per la seva banda, però que creia «que era ella qui havia de demostrar-ho».

 

Navarro va relatar que quan el nen, Alejandro, ja tenia 14 anys, va mostrar interès per arribar a conèixer-lo, i que va descobrir que el jove i el seu fill Marlo, de la mateixa edat, eren amics, motiu per què va decidir que calia aclarir el tema de la paternitat d'una vegada. El presentador es va posar en contacte amb Ivonne Reyes per a demanar-li fer la prova d'ADN, però després de diverses negatives per problemes d'agenda, es van trobar en un sopar amistós. Segons Navarro, durant aquell sopar va desaparèixer el tovalló que estava usant i poc després la veneçolana es va posar en contacte amb ell per a dir-li que volia resoldre el tema.

 

Encara sense poder resoldre l'assumpte, va ser la filla gran de Pepe, Andrea, qui va presentar una demanda legal per a saber si Alejandro era germà seu, però el recurs va ser desestimat, segons explica 'Chic'. El periodista va relatar que Andrea va encarregar una prova d'ADN després d'una de les seves trobades amb el noi, i que aquella prova —encara que sense validesa legal— va demostrar que Alejandro no tenia relació genètica amb ella.