Primer pla de Pepe Navarro.

Pepe Navarro parla del nou fill i revela les ganes que té de trobar-se amb ell

Pepe Navarro ha parlat sobre la relació que manté amb un dels seus fills

Pepe Navarro no ha tingut cap problema a parlar públicament sobre un dels seus fills. I és que, després d'un llarg temps sense saber-ne res, aquest conegut comunicador de televisió està com boig per retrobar-s'hi.

No hi ha cap dubte que aquests mesos no han estat gens fàcils per al presentador del mític programa. Esta noche cruzamos el Mississippi.

Primer pla de Pepe Navarro a Telecinco
Pepe Navarro està passant per un moment complicat | Telecinco

I és que, tot i que fa més de 20 anys que es defensa de totes les acusacions que Ivonne Reyes ha abocat sobre ell, actualment els seus problemes i picabaralles personals no s'han solucionat.

Fa uns mesos, Pepe Navarro va decidir interposar una denúncia contra la mare d'Alejandro Reyes per haver vulnerat, suposadament, el seu dret a l'honor en una de les seves últimes entrevistes per a la revista Lecturas.

A més, tot i que a principis del 2021 la Justícia va anar en contra seva, el periodista no es va donar per vençut i va optar per recórrer la sentència davant  de l'Audiència Provincial. Però, a principis d'estiu, El Español va anunciar, en exclusiva, que el presentador havia tornat a perdre contra la veneçolana.

Ara, Pepe Navarro ha aprofitat la seva darrera intervenció pública per parlar d'un dels seus fills. Però, aquesta vegada, el protagonista de les seves declaracions no ha estat Alejandro Reyes.

Pepe Navarro s'emociona en parlar d'un dels seus fills

Pepe Navarro no ha pogut evitar emocionar-se quan ha començat a parlar sobre un dels seus fills. Durant l'última gala benèfica de la fundació d'Isabel Gemio, aquest conegut presentador ha decidit pronunciar-se sobre la relació que manté, avui dia, amb la seva filla gran, Andrea.

El comunicador no ha volgut deixar passar l'ocasió d'acompanyar la seva companya de professió en aquest moment tan especial per a ella. «Són molts anys d'amistat. És una persona que no falla mai, és amiga en el concepte més ampli i profund de la paraula i no podia no ser aquí», ha assegurat davant del mitjà El confidencial digital.

A més, ha aprofitat el moment per desmentir alguns rumors que s'han generat al voltant del seu possible retorn a la petita pantalla. Això sí, el presentador ha assegurat que no està preparant cap sèrie documental sobre la seva vida. «No sé d'on ho traieu, però això no és veritat».

Muntatge Pepe Navarro i la seva filla
Pepe Navarro parla sobre el seu retrobament amb la seva filla Andrea | Catalunya Diari

Tot seguit, Pepe Navarro s'ha pronunciat sobre l'actual relació que manté amb la seva primogènita i, tot i que ha confessat que vol ser avi, el periodista ha preferit evitar les preguntes de la premsa.

Discretament, el presentador ha confirmat que se sent molt feliç d'haver pogut compartir uns dies amb ella a Eivissa. I és que, durant les vacances, la noia ha tingut l'oportunitat de conèixer la seva nova parella sentimental.

No ha estat tant delicat a l'hora de parlar d'Ivonne Reyes i dels judicis que tenen pendents. «Per aquí segur que hi ha algun psiquiatre. És una dona que jo crec que està malalta, si no, no s'explica que enganyi d'aquesta manera i que mantingui la mentida».

«El dia que s'alliberi de la mentida, serà una dona feliç. Mentre continuï amb aquesta mentida, serà la dona que és: una dona infeliç». Una vegada més, Pepe Navarro ha volgut deixar clar que Alejandro Reyes no és el seu fill biològic i que s'ha convertit en «una víctima de la seva mare, com som molts».

Pepe Navarro i Ivonne Reyes.
Pepe Navarro ataca Ivonne Reyes un altre cop | CatalunyaDiari

«Ens ha fet molt de mal, moltíssim. 12 anys dient mentides, insultant, desqualificant. És molt. És molt fort», ha assegurat el comunicador. «Ha mantingut una mentida quan tothom sap que aquest fill no és meu. Hi ha documentació, hi ha declaracions davant del jutge que evidencien que aquesta dona està enganyant tothom», ha sentenciat, abans d'assegurar que «la ment d'aquesta dona ha empitjorat molt» amb el pas del temps.

Per això, i tot i saber que la «justícia és molt lenta i el procés és tediós», està convençut que «tot se sabrà i que tot s'arreglarà». «És difícil i molt lent, però si jo moro pel camí, els meus fills continuaran, no et preocupis. La veritat se sabrà».