ÚLTIMA HORA

🚨 Nova euroordre contra Puigdemont

Pepe Navarro i la seva dona Lorena Aznar se separen

El matrimoni portava nou anys casat
Pepe Navarro amb la seva exdona Lorena Aznar | GTRES

 

Ningú s'ho esperava. Pepe Navarro i la seva dona Lorena Aznar trenquen el seu matrimoni després de nou anys casats. Tots dos semblaven molt feliços junts i en cap moment hi havia hagut rumors de separació, per la qual cosa la notícia ha deixat a tots bastant sorpresos.

  

  

'La Otra Crónica' ha estat el mitjà


Si per alguna cosa ha impactat la notícia, és perquè tots dos s'havien mostrat sempre molt feliços l'un amb l'altre. Fa poc Lorena va ser el gran suport de Pepe Navarro quan aquest va haver de fer front al tema de la paternitat del seu suposat fill amb Ivonne Reyes.

Pepe Navarro va parlar fa poc de la seva situació

De fet, el presentador va parlar fa poc amb Bertín Osborne, en una entrevista per al seu programa 'Mi casa es la tuya' i allí li va confessar com de feliç era amb la seva dona. Assegurava sentir-se molt orgullós d'ella: «Lorena és mestra d'escola, és extraordinària, jo no he vist a ningú amb més passió a l'hora de fer el seu treball. Els pares l'adoren», deia.

A això afegia encara més afalacs: «És una dona dedicada a la qual li encanta el seu treball, i no saps el que és tenir una professora a casa per als nens, és meravellós. Estic molt content, és un dels millors moments de la meva vida», deia Pepe Navarro.

 

 

 

Pepe Navarro amb la seva exdona Lorena | GTRES

 

Comentaris