Fotomuntatge de Pepe Navarro i Ivonne Reyes

Pepe Navarro rep el suport que deixa Ivonne Reyes enfonsada

Pepe Navarro sap perfectament quins són els seus veritables suports

Sens dubte que Pepe Navarro està passant per un dels pitjors moments de la seva vida, i mira que els ha tingut complicats. Aquest conegut presentador de televisió fa més de 20 anys que lluita contra Ivonne Reyes per la paternitat del seu fill Alejandro.

I encara que aquest era un tema que semblava que havia passat a la història, la seva darrera intervenció televisiva ha aconseguit avivar, encara més, la flama del conflicte.

Primer pla de Pepe Navarro a Telecinco
El caràcter de Pepe Navarro ha estat novament qüestionat | Telecinco

Ara, ha sortit a la llum el testimoni de Vanessa Martín, la dona amb què Pepe Navarro va estar sortint durant dos anys i amb qui va tenir diversos problemes legals en el passat.

«Em va donar una pallissa. Em va agafar del coll per aturar-me, gairebé m'ofega. Em va donar puntades de peu, cops de puny i em va deixar la cara trencada. Quan va veure que no podia respirar, va parar», va assegurar al 'Deluxe'.

Després d'aquestes declaracions i les paraules que Ivonne Reyes li ha estat dedicant als platós de televisió, la imatge de Pepe Navarro ha quedat per terra. Per això, la seva exdona Eva Zaldívar no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de sortir a defensar-lo.

Pepe Navarro no està sol

Pepe Navarro sempre ha estat titllat com un home molt temperamental. I, encara que fins ara Ivonne Reyes havia sostingut que no li havia posat mai una mà a sobre, les declaracions de Vanessa Martín han tornat a sembrar el dubte sobre el caràcter del comunicador.

Dimarts passat, 19 d'abril, 'Sálvame' va emetre unes declaracions d'Eva Zaldívar en què no deixava en gaire bon lloc la mare d'Alejandro Reyes. L'exdona de periodista no va dubtar a carregar contra la model per defensar el pare dels seus fills.

Muntatge Eva Zaldívar i Ivonne Reyes
Eva Zaldívar carrega durament contra la model | Telecinco - GTRES

«La que és dolenta i menteix és ella. Li posarem una demanda per posar en dubte la paternitat del meu fill», va assegurar molt contundent.

Quan Kike Calleja li va preguntar per la intervenció telefònica de Pepe Navarro a 'Viva la vida', la dona va deixar clar que no volia opinar sobre el tema.

«No entraré en si va perdre els papers o no. Ella també perd els papers moltes vegades... Això ja cansa. Són molts anys i moltes vegades un perd la paciència», va apuntar. «Hi ha dones bones i dones dolentes», sentenciava.

Per acabar, l'Eva va voler enviar tot el seu afecte al pare dels seus fills. «Té tot el meu suport com a pare, que és dels meus fills i com a família que som. Serem família tota la vida», anunciava.

Pepe Navarro manté una relació molt bona amb la seva exdona

Avui dia, Pepe Navarro manté una molt bona relació amb la mare dels seus fills. Tot i que fa més de dues dècades que estan separats, tots dos segueixen defensant el seu nucli familiar.

«Ja han passat 20 anys, tenim uns fills meravellosos, passem Nadal junts...», defensava al presentador. Eva Zaldívar va assegurar que era «el normal en una parella que s'ha separat ja fa molt de temps».

Primer pla de Pepe Navarro
Pepe Navarro sempre comptarà amb el suport de la família | Europa Press

«Elles diuen que el veritable Pepe Navarro és el que vam veure l'altre dia», va deixar anar el reporter de 'Sálvame', intentant reprendre el tema. «A això es pot contestar que la veritable Ivonne Reyes és la que veiem a la televisió», va respondre l'exdona de Pepe Navarro molt contundent.

L'entrevistada va voler deixar clar que no hi ha cap pacte entre ella i el presentador d''Esta noche cruzamos el Mississippi'. «No hi ha cap pacte ni a mi m'ha posat un pis. Cada vegada que parlo no és que m'hagin pagat... Això són ximpleries», explicava.

Zaldívar no es va voler acomiadar de les càmeres de 'Sálvame' sense abans donar-li, novament, la mà a Alejandro Reyes: «Quan vulgui ens pot trucar i comptar amb nosaltres pel que vulgui».