IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El perfum de la reina Letícia es pot trobar als supermercats catalans

Aire de Loewe és una de les seves dues fragàncies predilectes i al Mercadona o al Carrefour es pot comprar gràcies a les seves imitacions

La reina Letizia en su viaje oficial a México
La reina Letícia durant el seu viatge oficial a Mèxic. | Gtres.

La reina Letícia és una de les personalitats més ben vestides del panorama actual, i és que, com tots els membres de la família reial, acudeix perfecta a tots i cadascun dels seus actes oficials. Un estilisme molt aclamat pels diversos dissenys i marques que vesteix, inclosos els seus respectius i encertats complements. 

Tanmateix, la reina Letícia es caracteritza per la seva afició a la vida sana i per voler estar sempre perfecta en temes de bellesa, ja sigui amb pentinats i maquillatge idonis, així com amb diversos tractaments facials. 

Algunes de les seves marques preferides són Felipe Varela, Carolina Herrera o Massimo Dutti i Uterqüe, com s'ha comprovat al llarg de tots aquests anys. A més, i com s'ha demostrat en les últimes setmanes, la reina també manté una cura constant de les seves mans, amb una manicura perfecta. No obstant, i el que faltava per descobrir, era saber quin perfum utilitza. 

Los perfumes de la reina Letizia, Aire de Loewe y Eau de Soir de Sisley
Els perfums de la reina Letícia, Aire de Loewe i Eau de Soir de Sisley. | Cedida
 

Perfums amb caràcter

Segons el portal 'Cotilleo', i de la mateixa manera que la resta de membres de la casa reial, l'olor que desprèn la reina Letícia és molt característic, ja que sempre acostuma a utilitzar les mateixes fragàncies. Es tracta del perfum floral 'Eau de Soir' de la marca Sisley. Una marca que també que utilitza per a la resta dels seus productes de cura facial i de maquillatge. 

No obstant, aquest no és l'únic perfum que utilitza la reina. 'Aire' de la marca Loewe és una altra de les fragàncies predilectes de Letícia. De fet, la marca espanyola va crear aquest producte per a dones amb caràcter i elegants, com la reina Letícia. Segons el mitjà citat, es tracta d'un perfum que desprèn un «aroma fresc, amb punts cítrics i tocs verds». 

Als supermercats per només 8 euros

El perfum 'Eau de Soir' de Sisley no és tan conegut, però la fragància 'Aire' de Loewe és un dels més populars de la marca. De fet, i en ser un dels perfums més reclamats pels consumidors, ja s'han creat imitacions que recreen l'aroma del perfum de Loewe. Així doncs, i com era d'esperar, la fragància de la reina ja es pot aconseguir als supermercats a un preu molt més accessible. 

La fragancia Complicity Woman, a la venta en Mercadona

La fragància de Complicity Woman, a la venda al Mercadona |  Cedida

 

El perfum 'Aire' de Loewe es pot trobar a la cadena de supermercats Mercadona sota el nom de 'Complicity Woman'. A diferència de l'original que costa uns 90 euros els 100 cl, el perfum de Mercadona té un preu de 8 euros els 100 cl. 

No obstant, Mercadona no és l'únic supermercat que ofereix una imitació dels perfums de Letícia, ja que al Carrefour o al Dia també imiten l'aroma de 'Aire' de Loewe, però en aquest cas, sota el nom de 'Caravan Nº5', la qual té un cost de 9,99 euros. 

La fragancia Caravan Nº 5 que imita el perfume Aire de Loewe

La frgància 'Caravan Nº 5' que imita el perfum de 'Aire' de Loewe |  Cedida

Comentaris

envia el comentari