Belén Esteban passejant per Madrid per primer cop després de la notícia de la mort de Fran Álvarez (10-01-2020)

Perilla el futur d'Andreíta: la notícia que Belén mai hauria volgut que es publiqués

L'aventura empresarial de la col·laboradora no està anant com s'esperava

Després de les últimes informacions publicades sobre l'economia de Belén Esteban, és possible que l'ex de Jesulín de Ubrique torni abans del previst a 'Sálvame'. Actualment la col·laboradora connecta des de casa per realitzar la seva secció de cuina, però tot indica que és qüestió de dies que s'assegui al plató de 'Sábado Deluxe' per explicar com ha viscut el confinament i guanyar uns calerons, que no li vindran res malament. 

Pèrdues amb el seu negoci

A part de la seva participació al programa 'Sálvame', Belén Esteban va decidir embarcar-se al món empresarial i va treure una línia de productes per a la decoració de la llar. La col·laboradora va fer publicitat d'aquest negoci a la televisió i a les seves xarxes socials, anunciant unes espelmes aromàtiques, però sembla que no ha obtingut resultats. 

Segons ha informat el responsable de comunicació de l'empresa de Belén Esteban, «els negocis estan malament». Assegura que els productes que s'ofereixen són de bona qualitat, però no aconsegueixen atraure l'atenció dels clients pel fet que són merament de decoració i «innecessaris». A tot això cal sumar la crisi que s'ha generat en aquests últims mesos, que ha minvat considerablement les vendes de molts productes. 

Per sort, encara hi ha marques que confien en la figura de Belén Esteban com a reclam per publicitar  els seus productes a través de les xarxes socials. Com es pot comprovar al perfil d'Instagram de la col·laboradora, les promocions s'han disparat des de l'inici de l'estat d'alarma. Esteban s'encarrega d'anunciar des de blanquejadors dentals fins advocats, passant per productes dietètics

Belén Esteban ha basat la seva economia en els ingressos que obté per la participació en programes de televisió i en seguir estant d'actualitat, per això és de vital importància per a ella seguir amb el seu treball a Telecinco, ja que ha demostrat que els negocis no són lo seu i necessita els diners per oferir el millor futur possible a la seva filla  Andreíta