Kiko Matamoros amb la seva xicota Marta López Álamo caminant pel carrer

Perilla la relació de Kiko Matamoros: «Marta López Álamo m'ha demanat trencar»

Kiko Matamoros podria trencar amb Marta López abans de celebrar l'esperada boda

A Kiko Matamoros se li acumulen els problemes cada vegada que acudeix al seu lloc de treball a 'Sálvame'. I ara els tirs van cap al que més estima, la seva xicota Marta López Álamo

Aquest dimecres, el col·laborador es trencava en directe quan parlava de la nul·la relació que té amb la seva filla Anita Matamoros. Una relació que s'ha deteriorat des que ell està sortint amb la model Marta López Álamo.

Així queien les dues dones en una perillosa rivalitat per ser la que més arrasa a les xarxes socials. I, a més, competint també per ser la persona més estimada per Kiko Matamoros.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

De fet, el col·laborador ho va tenir clar i va apostar per la seva noia, trencant per complet la relació amb la seva filla. Acusant-la també en televisió de ser molt poc solidària i no demostrar maduresa per acceptar la felicitat del seu pare al costat de la model espanyola.

No obstant això, la situació ha anat cada vegada a pitjor. Per això, aquest dimecres el col·laborador va haver de veure fotos de l'aniversari de la seva filla. Una festa a la qual no va participar.

Tota aquesta situació va fer que el col·laborador abandonés el plató de 'Sálvame' entre llàgrimes, i tornant després amb tots els seus companys abraçant-lo i animant-lo. Així doncs, el que està clar és que els espectadors ens estem perdent coses, però pel que es veu, hi ha algú que pot perdre molt més que nosaltres.

Ahir Matamoros tornava al seu programa i explicava la dura conversa que va tenir amb la seva noia Marta just quan va arribar de la feina. Alguns dels detalls de la xerrada se'ls ha guardat, però sí que ha volgut compartir un extrem i que, segons sembla, li va trencar el cor.

López Álamo en veure que el seu xicot estava a punt de perdre l'afecte de la seva filla per sempre li va suggerir trencar amb la relació definitivament. Una cosa que podria servir-li per recuperar la relació amb la seva filla. Una oferta que el col·laborador no ha volgut valorar en antena, tot i que sembla que la va declinar per complet.

Kiko des del primer moment ha tingut clar que no està disposat a afusellar la seva vida sentimental. I tot a canvi de preservar la relació amb la seva filla Anita, a qui ja fa fins i tot anys que no veu, només quan 'Sálvame' emet imatges d'ella.

En l'actualitat el col·laborador té relació amb tots els seus fills i les seves filles, però li falta poder estar al costat de la seva filla menor. Durant molt de temps es va dir que Anita era la favorita del seu pare, però la mala relació que hi ha entre ells, deixa per terra el vincle existent.

Moltes de les persones que coneixen a Anita, asseguren que la seva mare Makoke ha influït molt prenent partit en aquesta relació. De fet, Anabel Pantoja ha estat molt clara i va dir que ella és la menys indicada per parlar de la relació entre un pare i una filla. I és que ella sempre ha tingut una relació molt variant amb el seu pare i no és per res exemplar per opinar.

Kiko Matamoros prepara el gran dia

Sembla, però, que Kiko Matamoros no té pensat deixar escapar la seva parella Marta López Álamo. Per això segueix a tota màquina preparant el gran casament que protagonitzarà al costat de la seva noia. Aquest se celebrarà quan la situació del coronavirus es relaxi i hi hagi cert marge per poder fer una celebració en condicions.

Però el gran dubte és saber si Kiko aconseguirà restablir la relació amb tots els seus fills perquè tots ells acudeixin a l'enllaç. Així tot, de moment sembla que Anita Matamoros farà tot el possible per evitar acudir a l'esmentada cerimònia.