IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La periodista Julia Otero, molt crítica amb el tractament mediàtic del cas Diana Quer

Ha denunciat el tracte que reben les víctimes de la violència masclista

Julia Otero en 'Lolita tiene un plan'
Julia Otero ha estat molt crítica amb el tractament mediàtic del cas Diana Quer  | Cedida

El gran gir que ha donat el cas de la jove Diana Quer, que va ser arxivat per un jutge després de moltes setmanes d'investigació, han provocat un gran impacte social, sobretot amb la detenció de 'El Chicle' i la localització del seu cadàver.Les especulacions al voltant del desconcertant assassinat han provocat la indignació de molts, sobretot pel tracte mediàtic que ha rebut la víctima. 

Julia Otero, esclata

L'última a denunciar la falta de rigor informatiu que ha existit durant tota la investigació ha estat la periodista Julia Otero. Després de la confessió del sospitós, que va reconèixer haver estrangulat Diana fins a matar-la, la directora del programa ‘Julia en la Onda’, d'Onda Cero, no ha dubtat a recriminar als mitjans la valoració realitzada durant aquest període de més d'un any de recerca.A través del seu compte de Twitter, la periodista ha insistit que queda demostrat que a Diana Quer «la van estrangular perquè es va resistir», afegint que, en cas que s'hagués rendit, «hi hauria desgraciats en el judici i els mitjans que insinuarien consentiment», criticant així als qui qüestionaven aspectes personals de la víctima, com la seva vida privada i les seves aficions.

'El Chicle', a presó sense fiança 

'El Chicle' tras salir de la fábrica dónde se encontraba el cuerpo de Diana Quer
'El Chicle' després de la seva detenció, quan va assenyalar on va amagar el cos de Diana Quer  | Cedida

Per ara, José Enrique Abuín Gey, més conegut com 'El Chicle', es troba empresonat de manera provisional i sense fiança,després de la resolució que va dictar la titular del jutjat d'instrucció número 3 de Ribeira, en funcions de guàrdia, després de ser declarat com a «sospitós d'haver posat fi a la vida de Diana Quer». 

A més, també se l'acusa de ser l'autor d'un altre intent de segrest a Boiro, a la Corunya, que va permetre a la policia identificar-lo i posteriorment detenir-lo. Després de ser denunciat per la víctima, que va aconseguir escapar de les mans de l'agressor, va ser identificat el cotxe que portava, que coincidia amb la descripció del cotxe amb què es va emportar Quer fa més d'un any. 


Comentaris

envia el comentari