ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

Un periodista de 'El programa de Ana Rosa' relaciona una furgoneta blanca amb la desaparició de Gabriel

El vehicle va ser vist dies abans de la seva desaparició i va fer saltar les alarmes

Imagen de archivo de Gabriel Cruz Ramírez.
Un periodista relaciona una furgoneta blanca amb la desaparició de Gabriel Cruz Ramírez. | Xarxes socials 

El nen de vuit anys desaparegut el passat dimarts a Níjar encara no s'ha trobat ni se sap on podria estar, però sí que ha sortit a la llum informació nova sobre el cas que podria ser de gran utilitat si no fossin tan sols rumors.

Els cossos de seguretat no han donat més dades oficials, però un periodista de 'El programa de Ana Rosa' ha assegurat que va veure una furgoneta blanca circulant per la zona on va ser vist el petit per última vegada. Aquesta suposició ha fet saltar les alarmes perquè no s'havia vist anteriorment.

Un vehicle que no era habitual

El periodista del programa mencionat, Israel López, ha assegurat que els dies abans a la desaparició de Gabriel hauria donat voltes per la zona una furgoneta blanca. A més, hi ha diversos veïns que la van veure, però cap d'ells la coneixia. La seva presència va fer saltar totes les alarmes.

Actualment, no s'ha pogut relacionar amb la desaparició del menut, però és un fet que ha resultat estrany pels veïns i fa sospitar tothom. No obstant això, fins que la Guàrdia Civil no determini el que ha pogut passar, no es pot verificar res.

La mare demana precaució davant els rumors

Les especulacions sobre el cas són contínues i, per això, la mare de Gabriel ha demanat que no es difongui informació falsa i que s'actuï amb precaució per tal que es propagui només el que és veraç. «La millor manera d'ajudar és distribuir el cartell amb la foto», remarcava la mare per tal que l'ajudin realment i no es compliqui més la situació amb dades errònies. Inclús, ha tractat la informació relacionada amb la furgoneta blanca com un simple rumor.


Comentaris

envia el comentari