rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Una periodista al rei Felip: «Jo estic aquí agenollada, com toca»

La reportera de 'Viva la vida' va protagonitzar un moment còmic en la intervenció del monarca amb els mitjans de comunicació
El rei Felip VI, amb la premsa a la sortida de l'hospital | Cedida

 

Després de tots els moments de tensió pels quals està passant la família reial, una situació prou còmica ha trencat aquesta espiral de preocupació que segurament s'està vivint a casa dels reis. Ha sigut a les portes de l'Hospital Universitari Sanitas de La Moraleja, on Joan Carles es troba ingressat després de l'operació de genoll.

 

Es tracta d'un dels moments més surrealistes que segurament ha viscut el rei. El monarca sortia de l'hospital quan va veure un grup de periodistes. Felip es va acostar a la premsa, per informar de l'estat de salut del seu pare, cosa que va agafar tant per sorpresa els reporters, que alguns van haver de córrer per obtenir les declaracions.

 

És el que li va passar a la periodista de 'Viva la Vida', que va ser la més lenta i l'última en arribar al lloc. La posició en la qual es va col·locar no permetia que algunes càmeres gravessin el moment, pel que, per no haver de moure's d'allà el que va haver de fer va ser agenollar-se i estirar el braç, va ser llavors amb un comentari que va fer, quan es va crear el moment còmic.

La broma de la periodista a Felip

El rei Felip parlava sobre l'operació del seu pare i la reportera seguia aguantant, agenollada i amb el braç estirat, molt pendent de tot el que deia el rei. Un cop que Felip va acabar de parlar i va acomiadar-se dels periodistes va poder sentir-se la veu d'una d'elles que deia: «Jo estic aquí agenollada, com toca». Unes paraules que van provocar els riures dels companys.

 

Imatge del rei Felip amb els mitjans de comunicació | Telecinco

 

Va ser la periodista de 'Viva la vida' qui va dir la frase, que va sorprendre fins i tot al monarca, que va dedicar una mirada i un lleuger somriure cap a la reportera. Per les seves paraules es va convertir en la protagonista involuntària de l'entrevista.

 

Una situació positiva amb la premsa pel rei Felip que no passa pel seu millor moment després de la tensió que es viu ara mateix a la família reial. Precisament ell es troba enmig de les dues dones, les reines Letícia i Sofia que protagonitzen un difícil moment.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris