Rocío Carrasco va denunciar els presumptes maltractaments  que va patir per part d'Antonio David Flores

Un periodista: «Rocío Carrasco menteix expressament. Ho sé per una persona pròxima a Fidel»

El paparazzi Pablo González, àlies 'El Calvo', es defensa de les acusacions de Rocío Carrasco en el seu documental

Rocío Carrasco ha assenyalat a diversos personatges televisius en el seu documental 'Contar la verdad para seguir viva'. La filla de Rocío Jurado no s'ha tallat ni un pèl i ha carregat contra periodistes, col·laboradors de televisió i personatges públics que han contribuït a donar credibilitat a les grans mentides d'Antonio David Flores.

Lydia Lozano, María Patiño, Kiko Matamoros, Raquel Bollo i Massiel han estat alguns dels noms que han aparegut en el documental. Rocío Carrasco no guarda odi cap a aquestes persones, però assegura que han estat «les titelles» d'Antonio David.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«M'ha posat en contra dels col·laboradors i els directors sense que ells tinguessin res en contra meva... Va arribar un moment en què em va aïllar professionalment perquè amb mi no volia treballar ningú, cap productora volia trucar-me», explica Rocío Carrasco.

Els periodistes i personatges públics que han donat suport a Antonio David Flores

Però més enllà dels periodistes i col·laboradors de Mediaset que han estat assenyalats en el documental, Rocío Carrasco també ha reservat un apartat especial per parlar de dues persones que van aliar-se amb Antonio David i van aconseguir treure profit econòmic de la guerra mediàtica que va iniciar contra la mare dels seus fills.Aquest és el cas de l'advocat Emilio Rodríguez Menéndez, un personatge molt conegut al nostre país i condemnat per estafa i frau fiscal que va posar sobre la taula totes les estratègies legals i il·legals per perjudicar Rocío Carrasco. «Era un ésser terrorífic i a Antonio David va anar-li molt bé perquè el va utilitzar per fer-me mal», assegura la protagonista del documental.

Pablo González 'El Calvo': un dels periodistes més assenyalats

No obstant això, aquest també és el cas del paparazzi Pablo González, a qui ha anomenat en el documental en diverses ocasions.

La primera vegada que Rocío Carrasco va fer referència a 'El Calvo' va ser per parlar de les fotografies falses que va fer servir Antonio David Flores per tacar la imatge de la seva dona i, a més, embutxacar-se milers d'euros.

Durant l'estiu de 1999, el fotògraf va convertir-se en l'ombra de Rocío Carrasco. Segons explica ella en el documental, Pablo González li seguia els passos amb l'objectiu de vendre una suposada infidelitat a la premsa rosa.

D'altra banda, el nom de Pablo González ha tornat a sortir a la palestra en el vuitè i últim episodi emès de la docu-sèrie, on Rocío Carrasco ha assenyalat al fotògraf per haver venut una falsa notícia sobre la suposada separació entre ella i Fidel Albiac.

Així doncs, Antonio David li hauria dit a Pablo que Rocío Carrasco voldria separar-se de Fidel. Segons s'explica en el documental, el rumor va sorgir arran d'unes maletes que tenia a la porta de casa. «Tenia unes maletes a l'entrada de casa amb documentació de la meva mare, després de morir, durant tres setmanes i coincideix que la nena està amb nosaltres. Tot d'una la nena va marxar i quatre dies després vaig veure a El Calvo anunciant a la tele que li havia posat les maletes a la porta a Fidel», explica Rocío Carrasco.

Desmenteix el relat de Rocío Carrasco

No obstant això, Pablo González ha volgut defensar-se i desmentir el relat de Rocío Carrasco. 'El Calvo' ha assegurat a 'Sálvame' que va aconseguir la informació gràcies a una font molt propera a Fidel Albiac i, a més, afirma que Rocío és una mentidera. 

«Sento desmentir el que diu Rocío Carrasco, però no va ser així, és més, puc dir que Rocío sap la font que tenia, la qual em va passar aquesta informació, una font molt propera a Fidel Albiac. Ella ho explica sabent perfectament que està mentint, ja que ens va demandar per haver tret aquesta informació. Va demandar-nos a mi i a una senyora, que és la que va facilitar-me la informació, encara que posteriorment la van retirar per estar mal redactada», assegura 'El Calvo' a Telecinco.

No obstant això, el paparazzi ha reconegut haver utilitzat a Antonio David per saber quins moviments feia Rocío per Sevilla. «Vull aclarir que aquí encara no anàvem al 70/30, ja que molts dels reportatges que en aquell moment es van fer, no són meus, sinó que els va fer l'agència de María Patiño», assenyala el periodista.